اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

الموساكا


nora

Recommended Posts

اه انا جربت يا بنت الشاطىء السبانخ بالبشمل بس مش انا الي عملتها ماما الي كانت بتعملها بس حلوة فعلا جربيها وهحاول اجبلك الطريقه من ماما

733540902_l.gif

717a4sn.gif

رابط هذا التعليق
شارك

بنت الشاطىء طريقة عمل السبانخ بالبشاميل سهله جدا

بتغسلي السبانخ وتقطعيها بس متكنش رفيع يعنى مثلا 1 سم وتجيبي حله تحطي فيها السبانخ من غير اي اضافات واتركيها على نار هاديه الى ان تذبل يغمق لونها وتصفيها من الميه الي هتنزل منها

وتكوني مجهزه لحمه متعصجه والبشاميل

وجيبي صانيه ضعي طبقة من البشاميل ونص كميه السبانخ واللحمه في النص وباقي السبانخ في الاعلى وفوقها طبقة بشاميل وممكن ترشي في النهايه شوية بقصمات ولو عيزه جبنه رومي شيدر موزاريلا على الوش كمان ودخليها الفرن

اهم نقطه السوا متسيبيهاش كتير في الفرن لانك لو سبتيها هتسيح في بعض بس دخليها لحد ميتماسك البشاميل ربع ساعه اتو تلث بالكتير وطلعيها وسيبيها تبرد وابدائي في تقطيعها

وبالهنا والشفا

* لسانك لا تذكر به عورة امرىء فكلك عورات وللناس أعين

* إذا الشعب يوما أراد الحياة فلا بد أن يستجيب القدر

022.gif

79046.gif

رابط هذا التعليق
شارك

السبانخ بالبشاميل بتتقدم مع ايه

ارز واللا ايه والمسقعة بالبشاميل اقدمها مع ايه

انا اجد ان البشاميل مع الارز بيكون تقيل

هو المفروض يكون البشاميل خفيف واللا ايه

رابط هذا التعليق
شارك

اه اي اكله بالبشامل بتتقدم مع الرز او العيش والباشمل يكون قوامو شبه سائل لا تقيل اوي ولا خفيف متوسط كانو زبادي في القوام ومتكتريش فيه السمنه علشان ميكنش تقيل هي معلقه وحده واضافت اللبن بيكسر حدتو بس وبالهنا والشفا

733540902_l.gif

717a4sn.gif

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
×
×
  • أضف...