shahd بتاريخ: 12 سبتمبر 2006 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 12 سبتمبر 2006 (معدل) جدوووووووو سين سين مش كنت تقلي انك عايز الفول الي بيجيبه بابا من بتاع الفول وانا كنت اروح جري لعمو بتاع الفول واقله عمو عمو جدو سين سين عايز الفول الي عندك... هو حضرتك بتعلمه ازااااااااااي :P تم تعديل 12 سبتمبر 2006 بواسطة شهد طـــــــفولــــة شــــــهـــد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
shahd بتاريخ: 12 سبتمبر 2006 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 12 سبتمبر 2006 اهيه صورة الزربيان يا عمو زهيري اعمل ايه هيا الي لاقيتها .. طلعت روحي وانا عماله ادعبس في اي موقع عشا ن ارويك الصور هيا اي نعم الصورة بالفراخ بس انا باعملها باللحمة .. بس ولا يهمك تخيل الفرخة دي خروف :P طـــــــفولــــة شــــــهـــد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
shahd بتاريخ: 12 سبتمبر 2006 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 12 سبتمبر 2006 (معدل) الفــــحــــسة المكونات : لحم بقري,حلبة , مرقة اللحمة, زحاوق الطريقة: الحلبة: تحط لكل معلقة حلبة كباية ميه وترشها رش وتسيبها لحد3 ساعات وبعد كده تدلق المية وتاخد مضرب تضرب بيه الحلبة لحد ما تبقى زي الكريمة او رغوة الصابون وتحط عليها زحاوق الزحاوق: 2او 3 فلفل اخضر حسب الرغبة, 1طاطم , ثوم, ليمون , نعناع ويتخلط في الخلاط تغلي اللحم لحد ما تتهري و وتطلع عينها تنزل اللحمة من النار وتسيب المرقة بتاعتها تحط الحرضة ( الحرضة عبارة عن صحن من الطين موجود في اليمن )على النار وتسخنها كتييير اهي دي الي ماسكها الراجل وتهرس اللحمة كويس في الحرضة بأي حاجة ( كباية او اي حاجة ) وتحط عليها المرقة وتهرس لحد ما اللحمة تتخلط مع المرقه وبعد كده تنزلها من النار وتحط عليها الحلبة من فوق وبالهنا والشفا استنونا في الطبق الجاي تحياتي تيتا شـــــــــــهد تم تعديل 12 سبتمبر 2006 بواسطة شهد طـــــــفولــــة شــــــهـــد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Lembic بتاريخ: 12 سبتمبر 2006 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 12 سبتمبر 2006 أنا لو كلت أكل يمنى ممكن أبقىأوصير؟ ;) :D :lol: أصل كل الأخوة اليمنيين قصيريين! هل ده ليه علاقة بالأكل؟ :P ياريت نصحى من الغيبوبة وكفاية سلبية! نحن لسنا قطيعا لكى نساق! رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
shahd بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 أنا لو كلت أكل يمنى ممكن أبقىأوصير؟ :excl: :excl: :blink: أصل كل الأخوة اليمنيين قصيريين! هل ده ليه علاقة بالأكل؟ :mellow: هو ده المعروف فعلا بس مش كلهم اغلب القصيرين في الشمال يعني تعز , صنعاء بس بتوع مارب وصعدة لأ يعني لو شفت بتوع ابين ولحج والمناطق دي حتلاقي حيطه متحركة حضرموت في كده وكده وبرضه مالوش علاقة بالأكل ;) ولو شفت الجيل الجديد حتلاقي طول انما عجب .. يعني جيل عن جيل يفرق تحياتي تيتا شــــــــــهد طـــــــفولــــة شــــــهـــد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
الرافعي بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 مجهود كبير يا شهد .. والرائحة واصلة لغاية دبي وضواحيها نخش بقى على المندي الحضرمي .. بس من غير فراخ :mellow: قال رسول الله صلى الله عليه وسلم : ( ما كان الرفق في شيء إلا زانه ، ولا نزع من شيء إلا شانه) ( صحيح الجامع 5654). رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
فولان بن علان بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 (معدل) زربيان وقلنا ما يجراش حاجة نستحمل مش ده برده بيسموه برياني ماهو لما الزبادي يتحط على أي أكل بيبريونه أما المطفاية أهو ده اللي مش ممكن طب تيجي ازاي سمك على بدنجان مقلي احنا نعرف نبلع ببدنجان مخلل مشهي يعني لكن مقلي وعلى بعضه خلطبيته آه يا بطني لكن ولا يهمك لأنه عمايل ايديكي طبعا ها يبقى شهد وفين أطباق الحلو عندكم أم علي ولا اسمها باليمني أم با علي تم تعديل 13 سبتمبر 2006 بواسطة فولان بن علان وقولوا للناس حسنا رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
shahd بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 (معدل) مجهود كبير يا شهد .. والرائحة واصلة لغاية دبي وضواحيها نخش بقى على المندي الحضرمي .. بس من غير فراخ ;) عمو الرافعي عايز مندي حااااااااضر هو فعلا باللحمة احلى بكتييييير .. ولما يتعمل بالفراخ بحس انه حاجة تانيه غير المندي :excl: زربيان وقلنا ما يجراش حاجة نستحمل مش ده برده بيسموه برياني ماهو لما الزبادي يتحط على أي أكل بيبريونه أما المطفاية أهو ده اللي مش ممكن طب تيجي ازاي سمك على بدنجان مقلي احنا نعرف نبلع ببدنجان مخلل مشهي يعني لكن مقلي وعلى بعضه خلطبيته آه يا بطني لكن ولا يهمك لأنه عمايل ايديكي طبعا ها يبقى شهد وفين أطباق الحلو عندكم أم علي ولا اسمها باليمني أم با علي :D :D لايا اخي العزيز الزربيان حاجة والبرياني حاجة تانيه .. هو في تشابه كبير بس مش نفس الأكلة نووووووووووو انما المطفايه دي حكايتها حكايه هيا لزيزة جدا بس كلها فلفل وحراق جدااااااااا والبدنجان اساس فيها فكرتني مرة بخالتي جت وكانت اختي عاملة مطفايه قالت هيا دي مطفايه :excl: دي مووووووووووووولعه :mellow: بس والله تجنننننننننننننن ... ااستنى شويه حبعلتك طبق بس لازم تعمل تغيير معده :P جوعتني الله يسامحك :blink: عندنا حلويات طبعا .. سبايه.. بنت الصحن.. رواني.. الخ.. الخ .. الخ منور المطبخ اخي الغالي تحياتي تيتا شــــــــهد :) تم تعديل 14 سبتمبر 2006 بواسطة شهد طـــــــفولــــة شــــــهـــد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
الرافعي بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 مجهود كبير يا شهد .. والرائحة واصلة لغاية دبي وضواحيها نخش بقى على المندي الحضرمي .. بس من غير فراخ ;) عمو الرافعي عايز مندي حااااااااضر هو فعلا باللحمة احلى بكتييييير .. ولما يبتعمل بالفراخ بحس انه حاجة تانيه غير المندي :excl: زربيان وقلنا ما يجراش حاجة نستحمل مش ده برده بيسموه برياني ماهو لما الزبادي يتحط على أي أكل بيبريونه أما المطفاية أهو ده اللي مش ممكن طب تيجي ازاي سمك على بدنجان مقلي احنا نعرف نبلع ببدنجان مخلل مشهي يعني لكن مقلي وعلى بعضه خلطبيته آه يا بطني لكن ولا يهمك لأنه عمايل ايديكي طبعا ها يبقى شهد وفين أطباق الحلو عندكم أم علي ولا اسمها باليمني أم با علي :D :D لايا اخي العزيز الزربيان حاجة والبرياني حاجة تانيه .. هو في تشابه كبير بس مش نفس الأكلة نووووووووووو انما المطفايه دي حكايتها حكايه هيا لزيزة جدا بس كلها فلفل وحراق جدااااااااا والبدنجان اساس فيها فكرتني مرة بخالتي جت وكانت اختي عاملة مطفايه قالت هيا دي مطفايه :excl: دي مووووووووووووولعه :mellow: بس والله تجنننننننننننننن ... ااستنى شويه حبعلتك طبق بس لازم تعمل تغيير معده :P جوعتني الله يسامحك :blink: عندنا حلويات طبعا .. سبايه.. بنت الصحن.. رواني.. الخ.. الخ .. الخ منور المطبخ اخي الغالي تحياتي تيتا شــــــــهد :) يا شهد حرام عليكي .. المطفاية دي عايزة طفاية حريق بافاريا أصلي ... يا بنتي أنا جات لي حموضة على الريحة بس .. أمال لم نشتغل إيه اللي هايحصل ؟؟ ارحموا أصحاب قرحة المعدة أرجوكم قال رسول الله صلى الله عليه وسلم : ( ما كان الرفق في شيء إلا زانه ، ولا نزع من شيء إلا شانه) ( صحيح الجامع 5654). رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
shahd بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 مجهود كبير يا شهد .. والرائحة واصلة لغاية دبي وضواحيها نخش بقى على المندي الحضرمي .. بس من غير فراخ ;) عمو الرافعي عايز مندي حااااااااضر هو فعلا باللحمة احلى بكتييييير .. ولما يبتعمل بالفراخ بحس انه حاجة تانيه غير المندي :excl: زربيان وقلنا ما يجراش حاجة نستحمل مش ده برده بيسموه برياني ماهو لما الزبادي يتحط على أي أكل بيبريونه أما المطفاية أهو ده اللي مش ممكن طب تيجي ازاي سمك على بدنجان مقلي احنا نعرف نبلع ببدنجان مخلل مشهي يعني لكن مقلي وعلى بعضه خلطبيته آه يا بطني لكن ولا يهمك لأنه عمايل ايديكي طبعا ها يبقى شهد وفين أطباق الحلو عندكم أم علي ولا اسمها باليمني أم با علي :D :D لايا اخي العزيز الزربيان حاجة والبرياني حاجة تانيه .. هو في تشابه كبير بس مش نفس الأكلة نووووووووووو انما المطفايه دي حكايتها حكايه هيا لزيزة جدا بس كلها فلفل وحراق جدااااااااا والبدنجان اساس فيها فكرتني مرة بخالتي جت وكانت اختي عاملة مطفايه قالت هيا دي مطفايه :excl: دي مووووووووووووولعه :mellow: بس والله تجنننننننننننننن ... ااستنى شويه حبعلتك طبق بس لازم تعمل تغيير معده :P جوعتني الله يسامحك :blink: عندنا حلويات طبعا .. سبايه.. بنت الصحن.. رواني.. الخ.. الخ .. الخ منور المطبخ اخي الغالي تحياتي تيتا شــــــــهد :) يا شهد حرام عليكي .. المطفاية دي عايزة طفاية حريق بافاريا أصلي ... يا بنتي أنا جات لي حموضة على الريحة بس .. أمال لم نشتغل إيه اللي هايحصل ؟؟ ارحموا أصحاب قرحة المعدة أرجوكم طب ايه رأي حضرتك ان انا عندي قرحة في المعدة من وانا عندي 15 سنة وبرضه بمووووووووت في الأكلة دي يم يم لزيززززززززززززززززة :D طـــــــفولــــة شــــــهـــد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
shahd بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 (معدل) وعندك احلى طبق مندي لعمو الرافعي :blink: صبر بالصورة لحد ما اقول لأختي ولا مرات خالي يغششوني الوصفة :mellow: تم تعديل 13 سبتمبر 2006 بواسطة شهد طـــــــفولــــة شــــــهـــد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
shahd بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 (معدل) وعدنا بوصفة المندي المقاديــــــر :- مقادير يا مندي الهنا مقادير لزيز طعمي اناااااا ايه يا شهد انت حتغني :mellow: الناس عايزة تاكل طيب خلاص اهيه :excl: مااااااااااااااااقدييييييييييييييير نص خروف ( أو خروف كامل ) على حسب عدد الأشخاص الا لو كان في حد ممكن ياكل خروف كامل لوحده :excl: فلفل أسود / ملح / بهرات مشكلة عجيـــــن الطريقـــــــة :- هيييييييييييييييييييه تعددت الطرق والمندي هو هو من عهد جدي قرطاس السابع عشر دنيااااااااااااااااااااااااا خلاص خلاااااااااااص خدو الوصفة :blink: تسخن التنور) بالحطب والفحم لمدة نص ساعة لحد ماالجمرات تحمر تعمل تتبيلة اللحم اشي ملح على شوية بهارات وفلفل ويعلق بواسطة قطبان حديدية مرصوصه على فوهة التنور ويعلـق بها اللحم . تحطها في حلة غويييييطه وواسعه في قعر التنور ( الموفأ ) لحد مالميه الطالعه من اللحمة تنزل في الحلة تقفل التنور بغطا حديد وتاخد العجين الجاهز وتطلي بيه به أطراف التنور كويس عشان الهوا والبخار ما يطلعش بره وتسيبه بتاع ساعتين ولا ثـــلاثه حسب كمية اللحم المرقة الي فاضلة من اللحم ممكن تتشرب او ممكن تطبخ بيها الرز بدل الميه الصافيه والرز يطلع الز بالطريقة دي ( بمرقة اللحمة ) الي ما عندوش تنور يعملها في الفرن وياصابت يا خاااااابت لا بعون الله حتصيب وبالهنا والشفا تحياتي تيتا شــــــــــهد من قدام باب الفرن تم تعديل 13 سبتمبر 2006 بواسطة شهد طـــــــفولــــة شــــــهـــد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
إبن مصر بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 لا اله الا الله... لا اله الا الله...... لا حول ولا قوه الا بالله.....!!!!!! :mellow: الصوره الى انت حطاها دى يا شهد للزربيان .. بجد؟؟؟؟ :blink: أصل انا طلع معايا حاجه تانيه خااااااااااااااااااالص... :excl: وكل القطط الى فى المنطقه بتدعيلك ... وكلفتنى كتييييييير قوى... انا اضطريت اجيب وجبه كنتاكى عائلى وانضف المطبخ بنفسى!!! أكيد .... اكيد انا نسيت حاجه؟؟ بس بالمنظر الى طلعت بيه..... اكيد انا نسيت كل حاجه. يالله حصل خير.. :excl: منك لله يالى فى بالى.. منه له!!!!! جاى رايح... منه له.. بكاء متقطع بصوره هادئه يعقبه شحتفه فى انكسار إن ربا كفاك بالأمس ما كان.... يكفيك فى الغد ما سوف يكون رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
eltayer بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 ونبي ياتيتا شهد شفلنا حاجة تتاكل بعيدنا عن البتوجاز خالص انا هنا لوحدي في دبي في منطقة ولافيها مطاعم عربي ولا بتوجازات ولا حاجة خالص كل اكلي هنا من السوبر مركت شفلنا ايه بيتاكل في السوبر مركت غير الجبنة والسلمون عشان انا خلاص هموت منهم اي حاجة يعني ابنك الصغير لا ابنلك اية تاريخ ميلادك غير كده حفيد حفيدك ابراهيم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
shahd بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 (معدل) استاذ احمد محمود لا اله الا الله... لا اله الا الله...... لا حول ولا قوه الا بالله.....!!!!!! الصوره الى انت حطاها دى يا شهد للزربيان .. بجد؟؟؟؟ :mellow: أصل انا طلع معايا حاجه تانيه خااااااااااااااااااالص... وكل القطط الى فى المنطقه بتدعيلك ... وكلفتنى كتييييييير قوى... انا اضطريت اجيب وجبه كنتاكى عائلى وانضف المطبخ بنفسى!!! أكيد .... اكيد انا نسيت حاجه؟؟ بس بالمنظر الى طلعت بيه..... اكيد انا نسيت كل حاجه. يالله حصل خير.. منك لله يالى فى بالى.. منه له!!!!! جاى رايح... منه له.. بكاء متقطع بصوره هادئه يعقبه شحتفه فى انكسار اه هو ده الزربيان هو ايه الي طلع مع حضرتك :blink: طب قلي حضرتك عملت ايه بالتحديد وانا اقلك عقلي الباطن شكل حضرتك بتدعي عليا الحق اجري احسن :excl: تم تعديل 13 سبتمبر 2006 بواسطة شهد طـــــــفولــــة شــــــهـــد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
الرافعي بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 ونبي ياتيتا شهد شفلنا حاجة تتاكل بعيدنا عن البتوجاز خالص انا هنا لوحدي في دبي في منطقة ولافيها مطاعم عربي ولا بتوجازات ولا حاجة خالص كل اكلي هنا من السوبر مركت شفلنا ايه بيتاكل في السوبر مركت غير الجبنة والسلمون عشان انا خلاص هموت منهم اي حاجة يعني ابنك الصغير لا ابنلك اية تاريخ ميلادك غير كده حفيد حفيدك ابراهيم أخي الحبيب الطاير ... إنت جديد في دبي ولا إيه ؟؟ لو عايز مندي يمني .. بإمكانك تروح منطقة البراحة .. عند الكورنيش فيه هناك مطعم يمني اسمه (دوعن) ودوعن دي بقى تبقى بلد الأخت شهد ومسقط رأسها اللي هي فيها أجود أنواع العسل في العالم ... حقيقة أنا ما روحتش هناك لأني تقريباً ما باكلش بره نهائياً .. في الحقيقة الموضوع بدأ بأمر سامي من الحكومة المنزلية، ثم تحول إلى اعتياد ... ودي من مميزات التعايش السلمي مع الأوامر الحكومية ... تدمنها بعد مدة :mellow: قال رسول الله صلى الله عليه وسلم : ( ما كان الرفق في شيء إلا زانه ، ولا نزع من شيء إلا شانه) ( صحيح الجامع 5654). رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
eltayer بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 اخي العزيز الرفاعي تعرف عشان اروح من القوز الي المنطقة اللي انت بتقول عليها ده هياخد وقت قد ايه ويريت عندي حكومة منزلية شكلك مكنتش شلت هم خالص تعرف انا لسه متخرج من الجامعه وجيت علي هنا علطول في المنطقة دي لو تعرفها لو انت في دبي مفيهاش مطاعم خالص الا المطاعم الهندي وانت عارف طبعا ايه هو الاكل الهندي واشركة بتعتنا مش موفره حاجة خالص حتي اعمل الاكل بنفسي وانت عارف طبيع الشغل الواحد يروح ينام ولا يطبخ ولا يعمل ايه وشكرا لردك رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
shahd بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 ونبي ياتيتا شهد شفلنا حاجة تتاكل بعيدنا عن البتوجاز خالص انا هنا لوحدي في دبي في منطقة ولافيها مطاعم عربي ولا بتوجازات ولا حاجة خالص كل اكلي هنا من السوبر مركت شفلنا ايه بيتاكل في السوبر مركت غير الجبنة والسلمون عشان انا خلاص هموت منهم اي حاجة يعني ابنك الصغير لا ابنلك اية تاريخ ميلادك غير كده حفيد حفيدك ابراهيم حاااااااااااضر يا حفيد حفيد حفيد حفيدي الراااااااااااااااابع عشر :mellow: نعملك وصفة من غير بوتجازو لانار هو في الشفوت وبرضه حدورلك على وصفات تانية ان شاء الله :blink: طـــــــفولــــة شــــــهـــد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
eltayer بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 يعني انت بدئتي بأكلة مش عارف اقرأ اسمها هو ايه الشفوت ده رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
shahd بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 سبتمبر 2006 نقول وصفة الزربيان تاني وبالتفصيل عشان خاطر عمو احمد محمود كل الي حتعمله حضرتك انك تجيب حلة وتحط بصل بعد ما يتقطع بالطول و بعد ما تنشف الميه الي فيه تحط الزيت وتحمر البصل لحد ما يحمر وتنزل منه شويه وتحطه في طبق خلاص نزل الحلة واطفي النار وطبعا حتكون غليه اللحمة واول ما تستوي بس نص نص تطفي عليها وتحط مع البصل كباية زبادي او اثنين وتقطع بطاطس في 4 او 2 والبهارات الي هيا( فلفل , كزبرة, ملح , كمون,هيل( حبهان) قرفة ) وتطلع اللحمة من المرقة وتحطها معاهم(تحط اللحمة في وسط الخلطة) وتقلبهم مع بعض لحد ما الخلطة تتلخبط مع اللحمة والبطاطس بس كل ده والحلة مش على النار نيجي للرز حتسخن الميه ( الي هيا مرقة اللحمة تاني) ماانت حتكون طفية عليها وبعد ما تغلي تحط عليها الرز وتخليه يتسلق نص نص وبعدين حتطلعه من الميه( المرقة ) وتحطه فوق الخلطة وما يتلخبطش معاها خاااااااالص يعني الخلطة تحت والرز فوق الخلطة الي هيا( الزبادي والبطاطس والبهرات واللحمة والبصل والثوم) وترش صبغة رز من فوق بس ما تكترش وبعد كده تحطها على نار عااااااااااليه واول ما تشوف ان البخار ابتدي يتوزع على الحلة كلها وده مش حياخد وقت طويل ساعتها توطي عليها خااااااااالص وتسيبها براحتها والمهم انك لا تقلب ولا تحط ميه الرز حيستوي بالخلطة الي تحت وبعد ما يستوي حتنزله وتبخر الرز هات قشر بصل الحتة الناشفة الي فوق وحط عليها شوية زيت وولع فحم صغيرة واقفل الحلة وغطيها باي حاجة منشفة مثلا وبعد كده حنبتدي نغرف حتحط الي تحت فوق حيكون كله نشف وحتط اللحمة من فوق والرز تحت او بالطريقة الي تعجبك وبعدين حترش البصل الي انت حاطيته في طبق لوحده في الأول وبس هيا دي كووووووووول الحكاية :excl: بس بلاش تدعي عليااااااااااااااا يااونكل احمد :blink: ده انا غلباااااااااااااان :mellow: طـــــــفولــــة شــــــهـــد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان