اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

ارز صينى بالدجاج والخضار


بندق أفندى

Recommended Posts

كل مرة الأكلة دى تتعمل بتطلع طعمها مختلف تبعا لاختلاف الاضافات ..

قطع دجاج بالعظام .. نتبله فى خل عنب وملح وفلفل أسود وجوز الطيب ..

نقطع بصلة حوانح .. ثم نضعها فى قلاية تيفال مع زيت سمسم .. لمدة دقيقة ثم نضيف الدجاج .. ونقلب حوالى 12 دقيقة .. بعدها نضيف الخضار مع قليل من الكركم أو الخردل حسب الذوق .. ثم نضيف الخضار ( بروكلى وفلفل أخضر وقرن فلفل شطة حمراء حلوة - معتدلة الحرقة بعض الشئ) لمدة 5 دفائق مع التقليب .. نضيف معلقتين من الصويا صوص .. المعتدل .. ثم نضيف الأرز المسلوق سلفا مع التقليب لمدة دقيقتين وهنا وعافية

maere89leobf35g2udmf.jpg

تم تعديل بواسطة بندق أفندى

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

يا بندق باشا افندي

كل مره دجاج دجاج

فين اللحمه والملوخيه بالجنبري او الارانب فين الاستاكوزا والكابوريا والروبيان وكبدة الحاشي

حرام عليك قربت اكاكي من كتر الدجاج

رابط هذا التعليق
شارك

يا بندق باشا افندي

كل مره دجاج دجاج

فين اللحمه والملوخيه بالجنبري او الارانب فين الاستاكوزا والكابوريا والروبيان وكبدة الحاشي

حرام عليك قربت اكاكي من كتر الدجاج

الدنيا مليانة لحمة ادخل على مطعم آخر لقمة هتلاقى الكل هناك .. مكرونة بالجمبرى .. محشى .. كتف .. ضلوع .. لحم بالزعتر .. كفتة .. والأسماك حدث ولا حرج ..

المشكلة يا عزيزى انها الأسرع والأفضل طعما هنا .. ما هو فيه بتلو مصرى هنا كنت هريتك لحمة .. ههههههههههه

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
×
×
  • أضف...