Sherief AbdelWahab بتاريخ: 6 أكتوبر 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 6 أكتوبر 2008 المرة دي حأحاول إثراء روح التحدي في قسم المطبخ في المحاورات.. وحأسألكم في سؤال هو صعب شوية لكنه بيفرض نفسه.. الشيبس.. هوس جيل بأكمله.. ممكن يتعمل من غير زيت أو مواد دهنية؟ أنا حاسس إن فيه بدائل لكن يمكن تكونوا أدرى بيها مني.. خلص الكلام Sherief El Ghandour<br /><br />a furious Egyptian رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
سهيلة بتاريخ: 6 أكتوبر 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 6 أكتوبر 2008 ينفع يا استاذ شريف بس ازاى هقولك كيلو بطاطس شيبسى بتتقلى بملعقة زيت فقط ازاى بقى فى حلة قلى مخصوص للموضوع دة انا شوفتها بس بصراحة لسة مجربتهاش هحاول انزل صورة ليها هنا بس طبعا دى هتدى فرصة للناس اللى خايفة من زيادة الوزن انها تاكل شيبسى بسعرات حراريية اقل اذا اردت ان تعرف نعم اللة عليك............ اغمض عينيك.] رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
جويرية بتاريخ: 6 أكتوبر 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 6 أكتوبر 2008 ناكل بطاطس مسلوقة من غير قلي ممكن نخلي طعم البطاطس احسن لو زودنا عليها زيت زتون أو أي توابل الا بذكر الله تطمئن القلوب رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مصطفى عبد الوهاب بتاريخ: 17 ديسمبر 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 17 ديسمبر 2008 المرة دي حأحاول إثراء روح التحدي في قسم المطبخ في المحاورات.. وحأسألكم في سؤال هو صعب شوية لكنه بيفرض نفسه..الشيبس.. هوس جيل بأكمله.. ممكن يتعمل من غير زيت أو مواد دهنية؟ أنا حاسس إن فيه بدائل لكن يمكن تكونوا أدرى بيها مني.. خلص الكلام ممكن سيادتك يافندم تجيب بطاطس و تقطعها شرائح شيبسي بالسكين أو باستخدام ماندولين "آداة تقطيع الشيبسي" و تنقعها في مياه و خل أو ملح لاستخراج أكبر كمية من النشا الموجود داخل البطاطس و ترفع بعد نقعها حوالي ساعة أو ساعتين في صاج فرن و تدخل فرن بارد و تترك داخل الفرن ليسخن تدريجيا و هي بداخلة حتى تمام النضج جرب و قولي رأيك The King Of Chefs And Chef Of Kings رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
newcomer بتاريخ: 17 ديسمبر 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 17 ديسمبر 2008 المرة دي حأحاول إثراء روح التحدي في قسم المطبخ في المحاورات.. وحأسألكم في سؤال هو صعب شوية لكنه بيفرض نفسه..الشيبس.. هوس جيل بأكمله.. ممكن يتعمل من غير زيت أو مواد دهنية؟ أنا حاسس إن فيه بدائل لكن يمكن تكونوا أدرى بيها مني.. خلص الكلام ممكن سيادتك يافندم تجيب بطاطس و تقطعها شرائح شيبسي بالسكين أو باستخدام ماندولين "آداة تقطيع الشيبسي" و تنقعها في مياه و خل أو ملح لاستخراج أكبر كمية من النشا الموجود داخل البطاطس و ترفع بعد نقعها حوالي ساعة أو ساعتين في صاج فرن و تدخل فرن بارد و تترك داخل الفرن ليسخن تدريجيا و هي بداخلة حتى تمام النضج جرب و قولي رأيك ممكن المايكروويف ؟؟ رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مصطفى عبد الوهاب بتاريخ: 17 ديسمبر 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 17 ديسمبر 2008 المرة دي حأحاول إثراء روح التحدي في قسم المطبخ في المحاورات.. وحأسألكم في سؤال هو صعب شوية لكنه بيفرض نفسه..الشيبس.. هوس جيل بأكمله.. ممكن يتعمل من غير زيت أو مواد دهنية؟ أنا حاسس إن فيه بدائل لكن يمكن تكونوا أدرى بيها مني.. خلص الكلام ممكن سيادتك يافندم تجيب بطاطس و تقطعها شرائح شيبسي بالسكين أو باستخدام ماندولين "آداة تقطيع الشيبسي" و تنقعها في مياه و خل أو ملح لاستخراج أكبر كمية من النشا الموجود داخل البطاطس و ترفع بعد نقعها حوالي ساعة أو ساعتين في صاج فرن و تدخل فرن بارد و تترك داخل الفرن ليسخن تدريجيا و هي بداخلة حتى تمام النضج جرب و قولي رأيك ممكن المايكروويف ؟؟ ممكن بس تسيبه يسخن بالتدريج و البطاطس في قلبه علشان تستوى و تكون كرسبي The King Of Chefs And Chef Of Kings رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
أبو عمر المصري بتاريخ: 18 ديسمبر 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 ديسمبر 2008 ليه ماتفكرش تشويها زي البطاطا ؟؟ وبعدين تتفتح من النص وتتهرس بالشوكه مع شوية زيت زيتون أو زبده صغيره وبعدين تحط عليها شوية حاجات أسمها topping مكوناتها حاجات كتير من ذره وفاصوليا حمراء وكرنب متقطع صغير مع بنجر وخيارمخلل و و و وبتقبل حاجات كتير حسب طلبك وفي الآخر بيتحط عليها كاتشب ومايونيز وشطه وتاكل بالهنا والشفا على فكره دي أكله تركيه مشهوره هناك أسمها الكومبير جربها وقول لي أيه رأيك ورزقك ليس ينقصه التأني * ولا يزيد في الرزق العناء إذا ماكنـت ذا قلـب قنــوع * فأنت ومالك الدنيـا سـواء " الشــافـعـي" رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مجبورة ان شاء الله بتاريخ: 12 يناير 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 12 يناير 2009 السلام عليكم على فكرة انا جربت عمل الشبيسى فى الفرن او بمعنى اخر التوستر وده بدل الميكرويف وعملتها بكثر من طعم بالكمون والفلفل الاسود وبالشطة وبرده ما اخدش وقت وكان حلو اوى رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان