اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

تقديم بلاغ

  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
  • الموضوعات المشابهه

    • 0
      صدور دجاج فيلية .. نشقها منت المنتصف لتكون رقيقة وتنضج بسرعة .. متبلة لمدة ساعة فى خل عنب .. ثم توع على النار فى قلاية مدهونة زيت زيتون .. كل وجه حوالى 4 دقائق .. ثم نضيف قطعة زبدة صغيرة مع خلطة من عصير العنب والخل البلسمك والشطة السائلة (كمية قليلة) فقط تكاد تحس .. ونكمل نضجها حتى يتكثف الصوص وتكون بالشكل المبين
    • 3
      طجين دجاج النهاردة اخيرا وبعد نص رمضان دخلت المطبخ بعد ما بطننا نشفت من اكل المطاع وعملت الاكلة دي ( طجين دجاج ) وصورتهابعد ما خلصتها بصراحة طعمها خطر والله حاجة كده فلة خالص الوصفة سهلة بس عايزة طول بال ربع كوب صغير زيت دجاجة مقطعة لاربعة اجزاء ( طبعا مع مراعاة وضع الدجاجة في ماء وخل وملح لمدة ربع ساعة بصلة متقطعة مكعبات صغيرة طماطم متقعطةمكعبات صغيرة ملعقة صغيرة كركم ملعقة صغيرة زنجبيل فلفل اسود ملح كل دول كده بيتحطوا في الحلة مع بعض مرة واحدة علي نار هادية وبعد 3 دقا
    • 0
      صدور دجاج متبلة بخل عنب مع ملح وفلفل أسود وزيت زيتون لمدة ساعتين ثم تطهى على نار قوية لمدة 7 دقائق مع بصل مقطع جوانح ثم يضاف قليل جدا من الفلفل الأحمر الحراق (حسب الرغبة) والفلفل الملون والريحان (المتاح كان مجفف) وشغال تمام تغطى القلاية لمدة دقيقتين ثم نقلبها ونغطيها لدقيقتين أخرى لمن يريدها ناضجة زيادة يمكنه اطالة وقت الطهى باضافة قليل من الماء كلما جفت بعد ان تطهى وتكسب هذا اللون الرائع نعها فى طبق التقدم ونبشر عليها بعضا من جبن الشيدر أو أى جبن مطبوخ آخر الذى يدوب جزئـيا بفعل سخونها ويعط
    • 7
      صدر دجاج كامل مخلى ومفرود كشريحة واحدة .. يتبل فى خل عنب وزبادى وعصير ليمون وزيت زيتون .. عند الطهى يضاف ثوم نفروم ناعم وتطهى فى قلاية لمدة 8 دقائق البطاطس متبلة بملح وفلفل اسود وزيت زيتون ثم تدخل المايكرويف لمدة 5 دقائق ثم توضع مع الصدر لثلاث دقائق لاكتساب نكهة الثوم وتتبيلة الدجاج
    • 0
      مش عارف اسميها ايه؟ صدر دجاج مقطع قطع صغيرة متبل بملح وخل وفلفل أسود وعصير ليمون .. وزيت زيتون .. يحمر فى زيت الزيتون حوالى 8 دقائق ثم يضاف الفلفل الملون .. ويضاف ملعقة من الخل البلسمك ويقلب حتى يتكثف قليلا.. وعند تمام النضج تضاف الكريمة الطازجة مع التقليب لمدة دقيقتين .. أفضل ما تقدم معه هو بطاطس مشوية أو مستوية على البخار لأنه مزيج متوافق تماما مع الكريمة .. قدمتها لنفسى مع ارز بستمى متحمر بس حسيت فيه شئ غريب مش ماشى مع الكريمة .. :wub:
×
×
  • أضف...