اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

عاوز أعمل جيلاتي في البيت ...من غير أيس ماكير....ممكن


مصري جدا

Recommended Posts

انا بقى ليله بنتي(5 سنوات) بتعمل ايس كريم على طريقتها

وهي الي عملت كده لوحدها ومن غير اي تعليمات من اي حد جابت عصير مانجو في كبايه وحطت فيه معلق وحطته في الفريزر وسابته لغاية ما اتجمد وبعدين طلعته من الفريزر وسابته بره يبرد شويه وبعدين شدت المعلقه وطلع معاها ايس كريم زي الأستيك كده يعني ماسكه المعلقه وفوقها الأيس كريم وجت قالتلي شفت يا بابا انا عملت ايس كريم لوحدي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

رابط هذا التعليق
شارك

طريقة جديدة اليوم فقط فى قناة الاسرة والطفل ومع الشيف حسن عمل الايس كريم بطريقة سهلة جدا

المقادير00

كوب بورية فرولة او توت او مانجة نضع علية كوب ألا ربع سكر بودرة ثم نضع 2 كوب كريم شانتية ويقلب ثم

يوضع بالفريزر وبالهنا والشفا

get-5-2008-ybkck3f5.jpg
رابط هذا التعليق
شارك

طريقة جديدة اليوم فقط فى قناة الاسرة والطفل ومع الشيف حسن عمل الايس كريم بطريقة سهلة جدا

المقادير00

كوب بورية فرولة او توت او مانجة نضع علية كوب ألا ربع سكر بودرة ثم نضع 2 كوب كريم شانتية ويقلب ثم

يوضع بالفريزر وبالهنا والشفا

فين السائل و عامل الربط

هي مش جديدة و لا حاجة بس الفرق ان دي طريقة محلات يعني الغرض منها توفير التكاليف أما اللي فوق دي بتاعت فنادق يعنى ادي الزبون حقة و دي اسمها وصفة قياسية يعنى هي دي الأساس يعني جورج أوجست اسكوفير اللي هو مؤسس المطبخ الحديث لما جه يعدل على ماري أنطوان كريم اللي هو مؤسس المطبخ الكلاسيكي عمله كده و ان شاء الله أكتب قواعد عمل الأيس كريم قريب بس مش عارف أكتبه هنا و لا أعمل له موضوع لوحده عن الأيس كريم ياريت تدوني آراء

و بالهنا و الشفا

و بصراحة كده الواد ال........... (كل واحد يحط الكلمة اللي تعجبة) اللي معاه "المذيعة" أقصد المذيع يغني عن ان الواحد يتفرج عليهم

صحيح فيه حاجة محيراني

هو الشيف حسن ده شغال فين و الله بجد هاتجنن و أعرف ياريت لو حد يعرف يفيدني و نشكر لكم حسن استماعك

الموجه عدت استنوا الموجه اللي جاية هنا القــــــــــــــــــــــاهرة

تم تعديل بواسطة مصطفى عبد الوهاب

b7t25069.jpeg

The King Of Chefs And Chef Of Kings

رابط هذا التعليق
شارك

أخي الكريم مصطفي...

أولا تسلم ايديك....

ثانيا ياريت تفتح صفحه جديده بعمل الأيس كريم....والأخطاء اللي ممكن نقع فيها...

ايضا اريد رايك في موضوع الماكينه...هل هي مجديه...ليست من الناحيه التكاليف اقصد ولكن من الناحيه العمليه...

يعطيك ربي العافيه

صن ضحكة الأطفال يارب

فإن هي غردت في ظمأ الرمال أعشوشبت

لكن إن زودوها وبكيوا ..ونكدوا ..... هايتلطشوا

رابط هذا التعليق
شارك

أخي الكريم مصطفي...

أولا تسلم ايديك....

ثانيا ياريت تفتح صفحه جديده بعمل الأيس كريم....والأخطاء اللي ممكن نقع فيها...

ايضا اريد رايك في موضوع الماكينه...هل هي مجديه...ليست من الناحيه التكاليف اقصد ولكن من الناحيه العمليه...

يعطيك ربي العافيه

أولا شكرا لحضرتك يا فندم

ثانيا ان شاء الرحمن في أقرب فرصة

ثالثا بالنسبة للماكينه فهي إن كانت يدوية أو كهربائية فهي ليها فايده واحدة و هي انها تعمل على تقليب و خضخضة المنتج بسرعة مما يسمح بتخلل الهواء داخلة و الحفاظ على حجم البللورات المتكونة صغيرة مما يعطي النعومة للمنتج و النسيج الخفيف و زيادة في الحجم و هي مطلوية

و لو مش الماكينة موجودة بالتالي هانعتمد على الضرب اليدوي و مش هيجيب نفس النتيجة يعني هايكون ثقيل بس هايكون آيس كريم و على فكرة دي ليها وصفة و دي ليها وصفة يعني لو هانعمل آيس كريم في ماكينه هاتكون الوصفه غير اللي موجودة فوق

و الرأي الأخير لحضرتك

وو ان شاء الله أكتب الموضوع قريب ,,,,

تم تعديل بواسطة مصطفى عبد الوهاب

b7t25069.jpeg

The King Of Chefs And Chef Of Kings

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
×
×
  • أضف...