اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

تقديم بلاغ

  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
  • الموضوعات المشابهه

    • 0
      مكانك موجود رضعى براحتك مبادرة أطلقتها الدكتورة هناء أبوالقاسم استشارى أمراض النساء والتوليد للمناداة بعرض المقال كاملاً
    • 67
      طق في دماغي اكل فسيخ .وانا هنا في الرياض . وبصراحه ماكنتش اعرف انهم بيبعتوا يجيبوه من مصر . ولما ساْلت عليه لو كان بيتباع هنا ؟....ناس كتيرررررررر قالوا لي ان اللي هنا رغم انه جاي من مصر بس مش بيكون حلو :rolleyes: فاْخذت افكر وافكر . (همه بيقولوا كده) وهمه مين ؟.....ماعرفش wst:: المهم........... قلت لنفسي ...تعملي ايه يا روشه ....تعملي ايه يا روشه .....هاتجيبي فسيخ منين يا روشه ؟ وتضمني منين انه يبقى حلو ونضيف .....( برضو يا روشه ) مهو انا اللي عاوزه اْكل فسيخ. وبصراحه باتكس
    • Guest أبو العريف
      0
      http://www.bbc.com/travel/story/20170323-the-deadly-dish-people-love-to-eat Every year, the Egyptian Ministry of Health issues a warning: stay away from feseekh, the country’s traditionally salty – and smelly – fermented mullet fish that dates back thousands of years. If not prepared properly, the Ministry has cautioned, the spoiled fish can lead to botulism poisoning and, in rare cases, death. At Shaheen for Salted Fish and Caviar, Cairo’s famed fish shop specialising in the putrid de
    • 25
      السلام عليكم و رحمة الله و بركاته أيها المحاورون و المحاورات .. و بالأخص المغتربين منكم و المغتربات .. و اللي بيستنوا أي فرصه حد جاي من مصر و يطلبوا منه الفسيخ بالذات .. إسمعوا و إعوا .. فإن ما فات قد فات .. و زمن الفسيخ هو الزمن الآت القصه و ما فيها يا جماعه انه بمناسبة إقتراب شم النسيم و كل عام و الجميع بخير .. قررت أشارككم بطريقتي لعمل الفسيخ علشان الكل يشم النسيم براحته الطريقه مجربه أكثر من مره و الحمد لله... و النتيجه أكثر من رائعه و آخرها إنهرضه إتغدينا فسيخ فوق الو
    • 16
      رصد | مصر| تهيب وزارة الصحة بالمواطنين الامتناع نهائيا عن تناول الفسيخ، نظرا لما يمثله من خطر داهم على صحتهم، حيث إن طريقة تحضيره غالبا ما تكون غير آمنة من الناحية الصحية لقلة استخدام الملح بالفسيخ، بالإضافة إلى استخدام الأسماك الطافية على سطح الماء، والتي نفقت وتعرضت لأشعة الشمس، وبدأت تنتفخ وتتحلل وانبعثت منها رائحة كريهة، ثم يضاف إليها بعد ذلك قليل من الملح، ويتم بيعها على أنها فسيخا بعد 3 أو 4 أيام#RNN
×
×
  • أضف...