اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

سلطة .. وطبق رئيسى.. فتوش .. خضار .. لحم


بندق أفندى

Recommended Posts

الحقيقة ما كنت عارف آكل ايه ولا ازاى .. بس فيه لحم ضانى مستوى فى الفرن مع خل بلسمك وعسل وكرافس ..

طيب تعمل ايه يا بندق تعمل ايه يا بندق ..

نقطع كرافس أخضر مع طماطم مع خس أخضر مع بقدونس ونقطع رغيف خبز قطع صغيرة ثم نحمصه فى قليل من الزيت أو الزبد ونضيفه للسلطة .. ونقطع اللحم قطع صغيرة ونضيفه للسطة ..

الدرسينج هو عصير ليمون مع زبادى مع خل مع زيت زيتون (بنسب متساوية) مع ملح .. يقلب بسرعة جيدا لعمل مستحلب .. يضاف للسلطة ..

ناكل لحمة بتدوب فى الفم .. وخبز بيقرمش وخضار كرانشى .. وتدعيلى

3786694750_00c1a55818_o.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

واااااااااااااااااااااو

بجد اكله خفيفة ومناسبة جدا للصيف

بس ايه حكايه العسل اللى على اللحمة دة؟ :h!!!h: \جديدة جدااااااااااا

يا ريت التوضيح يا استاذ بندق وتسلم ادك

اذا اردت ان تعرف نعم اللة عليك............ اغمض عينيك.]

رابط هذا التعليق
شارك

واااااااااااااااااااااو

بجد اكله خفيفة ومناسبة جدا للصيف

بس ايه حكايه العسل اللى على اللحمة دة؟ :phar: \جديدة جدااااااااااا

يا ريت التوضيح يا استاذ بندق وتسلم ادك

اللحم متبل بخل وعصير ليمون وملح وفلفل .. ندخلها الفرن لمدة 40 دقيقة مغطى بالفويل ..

3 ملاعق عسل .. مع حوالى 5 ملاعق خل بلسمك .. يدهن بها اللحم بعد رفع الفويل وندخلها الفرن مرة أخرى .. حتى يتكثف خليط العسل والخل ويترك الطعم

3789757726_dc043bc2ed_o.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
×
×
  • أضف...