amrkhaled بتاريخ: 22 أغسطس 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 22 أغسطس 2008 السلام عليكم ورحمة اللة وبركاتة ارجو من الاخوة والاخوات ارسال طريقة عمل السمنية و التمرية علما بانها تشبه لقمة القاضى وهى تباع فى بورسعيد فقط وهى من اشهى الحلويات انا فى انتظار ردكم بطريقتها والسلام عليكم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
ســيد مرزوق بتاريخ: 26 أغسطس 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 26 أغسطس 2008 الله يسامحك جريت ريقي .... أنا نفسي فيها من سنين ... وزيك نفسي أعرف بتتعمل إزاي ، بس على ما أعتقد هي ممكن تكون في الأصل عبارة عن صينية مهلبية بسماكة حوالي 3 سم تقريبا وموضوعة في الفرن وبعدين تتقطع قطع مكعبات وتلف في رقاق طري زي بتاع البقلاوة كده وبعدين تتقلي في السمن ويرش عليها السكر البودرة وتؤكل ساخنة بالهناء والشفاء . وأحسن واحد بيعملها في مصر هو واحد كان في المطرية دقهلية وبعدين إنتشرت في بورسعيد بس مش أي حد يضبطها صح . فيه في القاهرة حاجة قريبة منها بيسموها عزيزة . مهلبية في الفرن وشكل السمنية شوية بس الطعم غير . وعندك واحد سمنية وصلحه . ممنوع الرجوع للوراء رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان