بندق أفندى بتاريخ: 7 مايو 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 7 مايو 2010 الصدور متبلة بخل عنب .. ثم تعفر بالدقيق وتحمر فى الزبدة حتى تصير ذهبية اللون ثم ترفع من القلاية ومكانها توضع جوانح بصل مع فلفل أخضر وملون ويضاف له معلقتين خل ومعلقتين صويا صوص ثم تعاد الصدور مرة أخرى ومعها نصف فنجان ماء وتتبل بالمح والفلفل الأسود وزنجبيل أخضر مبشور وتغطى القلاية وتترك على نار هادئة حوالى ربع ساعة ودى قبل النضج الفوتوتتشينى الشهيرة .. تسلق المكرونة لمدة 7 دقائق ثم تصفى الصوص ملعقة دقيقة تحمر فى نصف ملعقة زبدة حتى تصير ذهبية اللون ويضاف الحليب بالتدريج مع التقليب ثم يضاف 4 ملاعق من القشدة الطازجة وحوالى 50 جرام من جبنة البارميزان المبشورة مع التقليب تملح وتتبل بالفلفل الأسود وتترك حتى تغلى ويغلظ قوامها ثم يرف ويصب على المكرونة فى طبق التقديم حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
pink rose بتاريخ: 7 مايو 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 7 مايو 2010 اممممممممم يا سلام يا بندق افندي و ماله نجربها يا خويا مش عيب ابدا (وش الدكتور شديد) لما اجربها ان شاء الله هاقولك ايه الاخبار و طبعا تسلم ايدك :lol: رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Simba بتاريخ: 7 مايو 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 7 مايو 2010 عنوان يخض :lol: wst:: كلام حسام follow me رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
shiko بتاريخ: 9 مايو 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 مايو 2010 (معدل) هو انا موش عارفة ليه سعادة الشيف ..بندق ... بيلعب بأعصابى على طول.... اتصدق ...اول مدخلت المحاورات شميت الريحة من على الباب ... شوفت الفوتوتشينى ...انهرت ...وقلبى اتخلع راح للطبق ... تخيلت البارميزان دايبة فى الوايت صوص ....اعصابى انهارت ...وبكيت ... حررررررررااااااااااااااااااااام اللى بيحصل ...لوسمحتم انا بطالب بشوكة لكل محاور ... علشان نعرف نجرى ورا اطباق سيدنا الافندى ...مكسرات ... ================================ حدش يعرف دكتور اعصاب كويس؟؟ تم تعديل 9 مايو 2010 بواسطة shiko رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
طبيبة مصرية بتاريخ: 14 مايو 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 14 مايو 2010 يمى يمى ايه الاكلة التحفة دى انا بعز الأكلات الستايل ده جداااااااااا تسلم ايدك شيف بندق بس مش ممكن بدل ما استعمل اللبن والقشدة استعمل الكريمة المخفوقة لوحدها وخلاص انا بعمل المكرونة اللى بالفراخ والمشروم والصلصة البيضاء بالكريمة المخفوقة وبتطلع حلوة اوى رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 16 مايو 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 16 مايو 2010 اممممممممم يا سلام يا بندق افنديو ماله نجربها يا خويا مش عيب ابدا (وش الدكتور شديد) لما اجربها ان شاء الله هاقولك ايه الاخبار و طبعا تسلم ايدك طيب انا مستنى النتيجة أهه حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 16 مايو 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 16 مايو 2010 هو انا موش عارفة ليه سعادة الشيف ..بندق ... بيلعب بأعصابى على طول.... اتصدق ...اول مدخلت المحاورات شميت الريحة من على الباب ... شوفت الفوتوتشينى ...انهرت ...وقلبى اتخلع راح للطبق ... تخيلت البارميزان دايبة فى الوايت صوص ....اعصابى انهارت ...وبكيت ... حررررررررااااااااااااااااااااام اللى بيحصل ...لوسمحتم انا بطالب بشوكة لكل محاور ... علشان نعرف نجرى ورا اطباق سيدنا الافندى ...مكسرات ... ================================ حدش يعرف دكتور اعصاب كويس؟؟ ما عاش ولا كان اللى يعمل فيكى كده .. المهم انتى معزومة فى أقرب فرصة .. لما أعمل المطعم بتاعى ان شاء الله حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 16 مايو 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 16 مايو 2010 عنوان يخض :blink: هههههههههههههههههههههههههههههههه فكرتنى بالأغنية .. يخض مين؟ يخضنى طبعا طيب خضنى واحكيلى المخضوض فيه بيخوف ما أقدرش احكيه؟ بيخوف مين؟ بخضنى طبعا؟ هو انت كل حاجة تحشر نفسك فيها حتى أكلى؟ دلوقتى بس صدقتك .. خانونى حلتى وغلايا .. أتارى انطبخ فى طاستك كان لغيرى مش ليا ههههههههههههههههههههههههههههههه الله يجازيك يا سيمبا حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 16 مايو 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 16 مايو 2010 يمى يمىايه الاكلة التحفة دى انا بعز الأكلات الستايل ده جداااااااااا تسلم ايدك شيف بندق بس مش ممكن بدل ما استعمل اللبن والقشدة استعمل الكريمة المخفوقة لوحدها وخلاص انا بعمل المكرونة اللى بالفراخ والمشروم والصلصة البيضاء بالكريمة المخفوقة وبتطلع حلوة اوى ممكن جدا يا افندم .. بس يعنى عاوزين نخفف حدة الأكلة شوية قصدى دسمها حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
اغابي بتاريخ: 16 مايو 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 16 مايو 2010 (معدل) [يا استاذ بندق انا طلبت من حضرتك كتر من مرة انك تنزلى كام اكلة خضار سوتية او خفيفة للسعرات الحرارية المنخفضة ياريت تجمع لى كام اكلة على زوقك ما بين لحم و فراخ وسمك تكون قليلة السعرات الحرارية او نكون عارفين نسبة الكالورى فيها كااام مثلا .. ياريت ترد عليا بليززز اغابي تم تعديل 16 مايو 2010 بواسطة اغابي نـحن البلـــــدان الحقيقـيــة فى هــذا العـــالم . . . وليـــــس مــا يرســــم فـــوق الخرائــط نـحن الرمـــوز الحقيقيــــة فى هــــذا العــالم . . . وليــــــس اسمـــــاء القـــــادة العظمــاء . . . لاننـا نحـن من صنعـناهـم فرسـان العالـم الحقيقيـون . . هــم شعــوب الارض رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 16 مايو 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 16 مايو 2010 يا استاذ بندق انا طلبت من حضرتك كتر من مرة انك تنزلى كام اكلة خضار سوتية او خفيفة للسعرات الحرارية المنخفضة ياريت تجمع لى كام اكلة على زوقك ما بين لحم و فراخ وسمك تكون قليلة السعرات الحرارية او نكون عارفين نسبة الكالورى فيها كااام مثلا .. ياريت ترد عليا بليززز اغابي والله يا أفندم ما ناسى .. بس السؤال ليكى فى الأسماك ولا لأ؟ حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
اغابي بتاريخ: 16 مايو 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 16 مايو 2010 (معدل) والله يا أفندم ما ناسى .. بس السؤال ليكى فى الأسماك ولا لأ؟ اه طبعا - ليا فى سمك وفراخ ولحمة - ليا فى كله صدقنى - انا كنت شرحت لحضرتك قبل كدا عن ظروف مشاكلى فى الهضم اضافة لكدا ان بابا جه عندى فى الكويت زيارة لمدة شهر وهو فعلا عايش على السوتيه فى نظام اكله بناءا على طلب الدكتور منه - او الاكلات اللى مفهاش تسبيك معلش انا حاتعبك معايا يعنى الموضوع انساني بحت - حتكسب ثواب فينا يا استاذ بندق - احنا الاتنين عايشين على الاكل السوتيه بس طعمه وحش اوى بصراحة علشان كدا انا لجأت لحضرتك ميرسي كتير اغابي تم تعديل 16 مايو 2010 بواسطة اغابي نـحن البلـــــدان الحقيقـيــة فى هــذا العـــالم . . . وليـــــس مــا يرســــم فـــوق الخرائــط نـحن الرمـــوز الحقيقيــــة فى هــــذا العــالم . . . وليــــــس اسمـــــاء القـــــادة العظمــاء . . . لاننـا نحـن من صنعـناهـم فرسـان العالـم الحقيقيـون . . هــم شعــوب الارض رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 16 مايو 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 16 مايو 2010 والله يا أفندم ما ناسى .. بس السؤال ليكى فى الأسماك ولا لأ؟ اه طبعا - ليا فى سمك وفراخ ولحمة - ليا فى كله صدقنى - انا كنت شرحت لحضرتك قبل كدا عن ظروف مشاكلى فى الهضم اضافة لكدا ان بابا جه عندى فى الكويت زيارة لمدة شهر وهو فعلا عايش على السوتيه فى نظام اكله بناءا على طلب الدكتور منه - او الاكلات اللى مفهاش تسبيك معلش انا حاتعبك معايا يعنى الموضوع انساني بحت - حتكسب ثواب فينا يا استاذ بندق - احنا الاتنين عايشين على الاكل السوتيه بس طعمه وحش اوى بصراحة علشان كدا انا لجأت لحضرتك ميرسي كتير اغابي شوفى يا غابى هانم الموضوع أبسط مما تتخيلى السوتيه ممكن يكون طعمه احسن من المتسبك مليون مرة .. علاوة على صحيته باختصار الخضار تتبليه بشوية زيت زيتون وملح وممكن فلفل اسود وتحطيه على النار بدون مية خالص وعلى نار هادية وتقلبيه من وقت للتانى بياخد حوالى 15 دقيقة ويدبل .. ساعتها حطى سنتوفة زبدة تدى طعم بس دى خلاصة الفرق فى طعم السوتيه طيب نيجى على الدجاج .. دايما هنتبله بخل عنب وعصير ليمون وهنسوية دايما يا اما مشوي يا اما متحمر فى القلاية .. نحطه بخله مع بصل او بدون او مع مسطردة او مع عصير تفاح مثلا وهكذا ممكن مع عصير برتقال ممكن مع خوخ ممكن مع اناناس .. من الرابط ده نقى الوصفة اللى تعجب حضرتك ولو مش موجودة الوصفة اكتبى الرابط اطلعلك الوصفة وتحياتى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
اغابي بتاريخ: 17 مايو 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 17 مايو 2010 (معدل) والله يا أفندم ما ناسى .. بس السؤال ليكى فى الأسماك ولا لأ؟ اه طبعا - ليا فى سمك وفراخ ولحمة - ليا فى كله صدقنى - انا كنت شرحت لحضرتك قبل كدا عن ظروف مشاكلى فى الهضم اضافة لكدا ان بابا جه عندى فى الكويت زيارة لمدة شهر وهو فعلا عايش على السوتيه فى نظام اكله بناءا على طلب الدكتور منه - او الاكلات اللى مفهاش تسبيك معلش انا حاتعبك معايا يعنى الموضوع انساني بحت - حتكسب ثواب فينا يا استاذ بندق - احنا الاتنين عايشين على الاكل السوتيه بس طعمه وحش اوى بصراحة علشان كدا انا لجأت لحضرتك ميرسي كتير اغابي شوفى يا غابى هانم الموضوع أبسط مما تتخيلى السوتيه ممكن يكون طعمه احسن من المتسبك مليون مرة .. علاوة على صحيته باختصار الخضار تتبليه بشوية زيت زيتون وملح وممكن فلفل اسود وتحطيه على النار بدون مية خالص وعلى نار هادية وتقلبيه من وقت للتانى بياخد حوالى 15 دقيقة ويدبل .. ساعتها حطى سنتوفة زبدة تدى طعم بس دى خلاصة الفرق فى طعم السوتيه طيب نيجى على الدجاج .. دايما هنتبله بخل عنب وعصير ليمون وهنسوية دايما يا اما مشوي يا اما متحمر فى القلاية .. نحطه بخله مع بصل او بدون او مع مسطردة او مع عصير تفاح مثلا وهكذا ممكن مع عصير برتقال ممكن مع خوخ ممكن مع اناناس .. من الرابط ده نقى الوصفة اللى تعجب حضرتك ولو مش موجودة الوصفة اكتبى الرابط اطلعلك الوصفة وتحياتى شكرا يا استاذ بندق يا رب يخليك - انا حاجرب نهارد طريقة الفراخ بتتبيلة خل العنب والليمون لان شكلها كويس وباستمرار كل ما تقابلك وصفة نزلها ينوبك ثواب - حتى لو سمك او لحم شكرا جزيلا استاذى اغابي تم تعديل 17 مايو 2010 بواسطة اغابي نـحن البلـــــدان الحقيقـيــة فى هــذا العـــالم . . . وليـــــس مــا يرســــم فـــوق الخرائــط نـحن الرمـــوز الحقيقيــــة فى هــــذا العــالم . . . وليــــــس اسمـــــاء القـــــادة العظمــاء . . . لاننـا نحـن من صنعـناهـم فرسـان العالـم الحقيقيـون . . هــم شعــوب الارض رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
عاشق الترحال بتاريخ: 17 مايو 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 17 مايو 2010 يا عم بندق أنا عاوز أقول لحضرتك بس انك بصراحه راجل فناااااااااااااااااااااااااان مفيش أكله من اللي بتنزل بيهم إلا وبتخلي الواحد يشتهي الأكل بطريقه تخض ربنا يوفقك لكل خير قولوا لا إله إلا الله تفلحوا إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ يَا أَيّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا إضغط هنا لقراءة القرآن الكريم من المصحف الشريف إضغط هنا لزيارة موقع رسول الله إضغط هنا لعرض البث المباشر من المسجد الحرام تردد قناة الرحمه الجديد على النايل سات التردد 10873 معدل الترميز 27500 رأسي 3\4 تردد قناة الرحمه الجديد على العرب سات التردد 12149 معدل الترميز 27500 أفقي 3\4 رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 18 مايو 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 مايو 2010 يا عم بندق أنا عاوز أقول لحضرتك بس انك بصراحه راجل فناااااااااااااااااااااااااان مفيش أكله من اللي بتنزل بيهم إلا وبتخلي الواحد يشتهي الأكل بطريقه تخض ربنا يوفقك لكل خير ويوفقك فى حلك وترحالك يا عمنا حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان