اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

تحبوا تاكلوا ايه بكرة؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


pink rose

Recommended Posts

تحبوا تأكلوا ايه بكرة؟

نفسكم تاكلوا ايه بكرة؟

هانعمل اكل ايه بكرة؟

اسئلة يومية لكل ست بيت بتتكرر دايما بتوجهها لجوزها و اولادها

و بما اني من مش هواة الاكل البايت فالسؤال دا على طول في بالي اعمل ايه بكرة على الغدا :blink:

لاني كل يوم باطبخ الا لو في حاجه طلعت زيادة و باتت لتاني يوم باكلها و انا بصراحة مضطرة يعني مجبر اخاك لا بطل :sad:

ففكرت اننا نفتح التوبيك دا للكل و كل واحدة تقول ناوية تعمل ايه بكرة و طبعا مع الوصفة

و يا سلام لو الرجالة كمان اشتركوا باكلة جت على بالهم او نفسهم فيها

عشان ممكن يكون في اكلة جديدة او اكلة تايهة عن البال

و اهو الكل يفيد و يستفيد :rolleyes:

و طبعا بندق افندي لا حرمنا الله من افكارك النيرة :)

ما رأيكم دام فضلكم wst::

رابط هذا التعليق
شارك

عندى حالة اكتئاب جبارة .. وبآكل اللى ييجى فى سكتى .. أمس ضربت مندى لحم .. ومعاه رز من بتاعهم كانو تحفة .. ومعاهم قرن شطة يهودى (حامى جدا جداا جدا)

وماليش نفس فى أفكار .. مع انه بقالى كم اسبوع بأخطط اعمل كشرى مصرى هههههههههه

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

عندى حالة اكتئاب جبارة .. وبآكل اللى ييجى فى سكتى .. أمس ضربت مندى لحم .. ومعاه رز من بتاعهم كانو تحفة .. ومعاهم قرن شطة يهودى (حامى جدا جداا جدا)

وماليش نفس فى أفكار .. مع انه بقالى كم اسبوع بأخطط اعمل كشرى مصرى هههههههههه

بعد الشر عنك من الاكئتاب يا بندق افندي

مندي اللحم من احلى الحاجات اللي اكلتها هنا

يالا بسرعه يا بندق افندى اخرج من الحالة الوحشة دي و اتحفنا بالكشري المصري بتاعك :rolleyes:

رابط هذا التعليق
شارك

حد عايز طريقة صنية البطاطس باللحمة المفرومة:)

بعملها اية وجع ولا الحلم العربى :rolleyes:

فكرة جميلة وانا من المتفرجين طبعا

رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَدْخِلْنِي بِرَحْمَتِكَ فِي عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ

من فقد الله ماذا وجد

رابط هذا التعليق
شارك

حد عايز طريقة صنية البطاطس باللحمة المفرومة:blink:

بعملها اية وجع ولا الحلم العربى :rolleyes:

فكرة جميلة وانا من المتفرجين طبعا

اشجينا يا OReX

و انزل بصينية البطاطس و لو في اي حاجه محتاجة تعديل او اي اضافات ممكن نساعد بيها عشان و لا يبقى في حلم عربي و لا ضمير عربي :)

رابط هذا التعليق
شارك

ما هوا عشان العروبة بقول بلاش :rolleyes:

يومين تلاتة ان شاء الله افوق بس من اللى عملتة فى اخر مرة وهنزل طريقة تحضير والصورة

رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَدْخِلْنِي بِرَحْمَتِكَ فِي عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ

من فقد الله ماذا وجد

رابط هذا التعليق
شارك

ريييمووووووووو

احييكى بشده على الموضوع الهايل ده

انا لما بزهق من اصناف الاكل المعتادة بعمل كبسه سعودى

اذا اردت ان تعرف نعم اللة عليك............ اغمض عينيك.]

رابط هذا التعليق
شارك

ريييمووووووووو

احييكى بشده على الموضوع الهايل ده

انا لما بزهق من اصناف الاكل المعتادة بعمل كبسه سعودى

ميرسي يا جميل :roseop:

يعني الكلام بكرة عندكم على كبسة سعودي يا سهيلة؟؟؟؟؟

و فين الطريقة يا مودام؟ :roseop:

رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

يا سيدي.........ادوق و لا اغرف...؟؟؟

أنا شامة ريحة بطاطس باللحمة المفرومة يا سيدي

بالمناسبة بقي لكي يا سيدتي الوصفة دي لكل عشاق القرنبيط

1- اسلقي القرنبيط و متنسيش تحطي عليه كومن عشان الريحة و طبعا شغلي الشفاط يا ههانم عشان ريحة القرنبيط مدمرة

2-تكوني مجهزة لحمة معصجة و انا بحب اعمل علبة كده و اخليها عندي في الفريزر بتنفع في حاجات كتير

3- حبة زبدة او زيت اقدحيهم ع النار و يكون عندك بصل اخضر مقطعاه ز كمان فلفل اخضر و لو فيه بقدونس او كزبرة خضرا حمري الزيت 3 دقايق.... و يا ريت نمسك الستوب واتش.......ههههههههه............حطي الخليط الاخضر ده ع الللحمة الفرومة

4- صينية بقي فرن رصي وردات القرنبيط........حطي تسبيكة و بعدين اللحمة المفرومة رقات رقات....

5- حطيهم في الفرن.......ارجعي للمنتدي.......تعالي ارغي شوية........و بعدين هتعرفي امتي استوت

دي بقي ممكن تقدميها مع رز أبيض او مع عيش

انا احيانا بضيف عليهم كوسة بس بتاخدلها تقلبتين كده مع البصل الاخضر و كمان لو جزر مبشور تبقي حكاية؟؟؟

جربوها و قولولي

بس خلاص

المرة الجاية هكلمكم عن الجمبري...........و ده حبي الاول و الأخير

بس خلاص

رابط هذا التعليق
شارك

تحبوا تأكلوا ايه بكرة؟

نفسكم تاكلوا ايه بكرة؟

هانعمل اكل ايه بكرة؟

اسئلة يومية لكل ست بيت بتتكرر دايما بتوجهها لجوزها و اولادها

و بما اني من مش هواة الاكل البايت فالسؤال دا على طول في بالي اعمل ايه بكرة على الغدا :roseop:

لاني كل يوم باطبخ الا لو في حاجه طلعت زيادة و باتت لتاني يوم باكلها و انا بصراحة مضطرة يعني مجبر اخاك لا بطل :lol:

ففكرت اننا نفتح التوبيك دا للكل و كل واحدة تقول ناوية تعمل ايه بكرة و طبعا مع الوصفة

و يا سلام لو الرجالة كمان اشتركوا باكلة جت على بالهم او نفسهم فيها

عشان ممكن يكون في اكلة جديدة او اكلة تايهة عن البال

و اهو الكل يفيد و يستفيد :roseop:

و طبعا بندق افندي لا حرمنا الله من افكارك النيرة :roseop:

ما رأيكم دام فضلكم :wub:

السؤااااااااااااااااال الداااااااااااااااااااااائم

ناكل ايه بكره:waf:

باعتبار ان ولادي لسه صغننين الكبير فيهم سنه و9 شهور :)

انا معاكي ان شاء الله

وبكره ان شاء الله هعمل مكرونه بالبشاميل وكانيلوني

كعشا بقا عشان هنتغدي بكره برا

مزاج جوزي بقا ان ده عشا :))

المكرونه بالبشاميل معروفه

الكانيلوني بعمله بمقاديري

1:1:1

بيض: ك دقيق :ك لبن

وعليهم ذره ملح وفلفل

وباضرربهم ف الكيتشن ماشين 10 ثواني وينفع طبعا بمضرب يدوي عادي

وف طاسه تيفال صغننه بحط نقطتين زيت ( عشان ميلزقشي)

وبيقي الخليط سائل بحط كميه صغننه ( عشان تبقي رفيعه مش تخينه )

وبدورها بسرعه ف الطاسه عشان تتوزع بالتساوي

ثواني وبقلب ع الوش التاني

وبحشيها لحمه مفرومه معصجه وبلفها ((وممكن حشوها اي حاجه تانيه حلوه او حادقه جبنه او مربي او بيض ))

وبرصهم ف صينيه جمب بعض وبرش موزاريلا بعد ما اوزع عليهم صلصه من فوق وبشغل الشوايه لمده دقيقتين

وبالهنا والشفا يا فندم :

الكانيلوني

رابط هذا التعليق
شارك

لماضه

هجرب القرنبيط دة شكلو جاااااااامد موت

بس قوليلى ايه التسبيكه اللى بتتحط فوق القرنبيط اللى سيادتك قولتى عليها؟

جهاد

الكانيلونى دة كان عقدة عندى بجد

انتى بتعمليه بطريقه سهله جداااااااا

هجربه ان شاء الله واقولك

ريمو

حاضر هقولك الكبسه

طبعا معزومين كلكم عليها تشرفوا بس ما فيناش من ضرب :roseop:

الطريقه سهله جدا

لحمه ملبسه كندوز طبعا وتقطع قطع صغيرة

صلصه

طماطم

اهم حاجة البهارات عبارة عن

5 فصوص حباهان او هيل

5 قرنفل

شوية فلفل اسود حب

2 ورق لورى

نصف ملعقة لومى مطحون

الطريقه

2 بصله كبيرة تتقطع ترنشات رفيعه وتحطيها ف زيت حتى يصبح لونها دهبى ماءل للاحمرارثم نرفع البصل من الزيت

يضاف اللحم ويقلب حتى ياخد لون ف نفس الزيت السابق

يضاف 3 طماطم مقطعه مكعبات وربع كوب صلصله

يضاف كوب ماء

يضاف البهارات ما عدا الملح

تترك على نار هاديه حتى يستوى اللحم وممكن نزود ماؤ من وقت لاخر

رز بسمتى منقوع نص ساعه يضاف

ويوضع عيار الرز

تقليب

يترك على نار هاديه لغاااااااااااااااية ما يستوى

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااو

شاميين الريحة

تجنن

اذا اردت ان تعرف نعم اللة عليك............ اغمض عينيك.]

رابط هذا التعليق
شارك

لماضه

هجرب القرنبيط دة شكلو جاااااااامد موت

بس قوليلى ايه التسبيكه اللى بتتحط فوق القرنبيط اللى سيادتك قولتى عليها؟

جهاد

الكانيلونى دة كان عقدة عندى بجد

انتى بتعمليه بطريقه سهله جداااااااا

هجربه ان شاء الله واقولك

[ي خدمه يا قمر ..جربيه وقوليلي ظبط معاكي ولا

ريمو

حاضر هقولك الكبسه

طبعا معزومين كلكم عليها تشرفوا بس ما فيناش من ضرب :lol:

الطريقه سهله جدا

لحمه ملبسه كندوز طبعا وتقطع قطع صغيرة

صلصه

طماطم

اهم حاجة البهارات عبارة عن

5 فصوص حباهان او هيل

5 قرنفل

شوية فلفل اسود حب

2 ورق لورى

نصف ملعقة لومى مطحون

الطريقه

2 بصله كبيرة تتقطع ترنشات رفيعه وتحطيها ف زيت حتى يصبح لونها دهبى ماءل للاحمرارثم نرفع البصل من الزيت

يضاف اللحم ويقلب حتى ياخد لون ف نفس الزيت السابق

يضاف 3 طماطم مقطعه مكعبات وربع كوب صلصله

يضاف كوب ماء

يضاف البهارات ما عدا الملح

تترك على نار هاديه حتى يستوى اللحم وممكن نزود ماؤ من وقت لاخر

رز بسمتى منقوع نص ساعه يضاف

ويوضع عيار الرز

تقليب

يترك على نار هاديه لغاااااااااااااااية ما يستوى

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااو

شاميين الريحة

اااااااااااااااااااه شماااااااااها ..كده الكبسه سهله بس (( ولا مؤاخذه يا اوختشي )) هوا ايه اللومى مطحون؟؟؟؟

تجنن

رابط هذا التعليق
شارك

تحبوا تأكلوا ايه بكرة؟

نفسكم تاكلوا ايه بكرة؟

هانعمل اكل ايه بكرة؟

اسئلة يومية لكل ست بيت بتتكرر دايما بتوجهها لجوزها و اولادها

و بما اني من مش هواة الاكل البايت فالسؤال دا على طول في بالي اعمل ايه بكرة على الغدا :)

لاني كل يوم باطبخ الا لو في حاجه طلعت زيادة و باتت لتاني يوم باكلها و انا بصراحة مضطرة يعني مجبر اخاك لا بطل :)

ففكرت اننا نفتح التوبيك دا للكل و كل واحدة تقول ناوية تعمل ايه بكرة و طبعا مع الوصفة

و يا سلام لو الرجالة كمان اشتركوا باكلة جت على بالهم او نفسهم فيها

عشان ممكن يكون في اكلة جديدة او اكلة تايهة عن البال

و اهو الكل يفيد و يستفيد :lol:

و طبعا بندق افندي لا حرمنا الله من افكارك النيرة :lol:

ما رأيكم دام فضلكم cld:

السؤااااااااااااااااال الداااااااااااااااااااااائم

ناكل ايه بكره:)

باعتبار ان ولادي لسه صغننين الكبير فيهم سنه و9 شهور :)

انا معاكي ان شاء الله

وبكره ان شاء الله هعمل مكرونه بالبشاميل وكانيلوني

كعشا بقا عشان هنتغدي بكره برا

مزاج جوزي بقا ان ده عشا :))

المكرونه بالبشاميل معروفه

الكانيلوني بعمله بمقاديري

1:1:1

بيض: ك دقيق :ك لبن

وعليهم ذره ملح وفلفل

وباضرربهم ف الكيتشن ماشين 10 ثواني وينفع طبعا بمضرب يدوي عادي

وف طاسه تيفال صغننه بحط نقطتين زيت ( عشان ميلزقشي)

وبيقي الخليط سائل بحط كميه صغننه ( عشان تبقي رفيعه مش تخينه )

وبدورها بسرعه ف الطاسه عشان تتوزع بالتساوي

ثواني وبقلب ع الوش التاني

وبحشيها لحمه مفرومه معصجه وبلفها ((وممكن حشوها اي حاجه تانيه حلوه او حادقه جبنه او مربي او بيض ))

وبرصهم ف صينيه جمب بعض وبرش موزاريلا بعد ما اوزع عليهم صلصه من فوق وبشغل الشوايه لمده دقيقتين

وبالهنا والشفا يا فندم :

الكانيلوني

بالهنا و الشفا يا رب

بصي يا ستي انا باعمل الكانيلوني زيك كده تمام نفس المقادير

بس بازود مع العصاج طماطم مقطعة صغيرة و فلفل اخضر برضه قطع صغيرة و كمان زيتون حلقات و مشروم

(هاتسأليني ليه كل دا هاقولك عشان مريم هانم بنتي في حاجات مش بتاكلها زي الفلفل و المشروم فا باحطهم وسط العصاج كده و ما بتاخدش بالها و تاكل

جربت مرة ازود خضار مشكل بس للاسف اتقفشت و ما رضيتش تاكله و ادبست فيه انا و باباها)

حاجه كمان باحطها و بجد بجد طلعت تحفة جيبت جبنة شيدر المراعي و قطعتها شرائح و حطيتها فوق اللحمة المرصوصة في الكانيلوني و بدل ما الفه لا طبقته عشان الجبنة تسيح جوا و ما تطلعش من الجوانب بجد طلع مالهوش حل

جربي بكرة و قوليلي رأيك ايه و على فكرة الكاميل الصغنن ان شاء الله يحبه كده

رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

يا سيدي.........ادوق و لا اغرف...؟؟؟

أنا شامة ريحة بطاطس باللحمة المفرومة يا سيدي

بالمناسبة بقي لكي يا سيدتي الوصفة دي لكل عشاق القرنبيط

1- اسلقي القرنبيط و متنسيش تحطي عليه كومن عشان الريحة و طبعا شغلي الشفاط يا ههانم عشان ريحة القرنبيط مدمرة

2-تكوني مجهزة لحمة معصجة و انا بحب اعمل علبة كده و اخليها عندي في الفريزر بتنفع في حاجات كتير

3- حبة زبدة او زيت اقدحيهم ع النار و يكون عندك بصل اخضر مقطعاه ز كمان فلفل اخضر و لو فيه بقدونس او كزبرة خضرا حمري الزيت 3 دقايق.... و يا ريت نمسك الستوب واتش.......ههههههههه............حطي الخليط الاخضر ده ع الللحمة الفرومة

4- صينية بقي فرن رصي وردات القرنبيط........حطي تسبيكة و بعدين اللحمة المفرومة رقات رقات....

5- حطيهم في الفرن.......ارجعي للمنتدي.......تعالي ارغي شوية........و بعدين هتعرفي امتي استوت

دي بقي ممكن تقدميها مع رز أبيض او مع عيش

انا احيانا بضيف عليهم كوسة بس بتاخدلها تقلبتين كده مع البصل الاخضر و كمان لو جزر مبشور تبقي حكاية؟؟؟

جربوها و قولولي

بس خلاص

المرة الجاية هكلمكم عن الجمبري...........و ده حبي الاول و الأخير

بس خلاص

لماضة العسولة جدا

اقولك سر فظيع لا انا و لا جوزي بنطيق القرنبيط دا

اما الجمبري بقى اشجيني باي طريقة له باموووووووووووووووت فيه

رابط هذا التعليق
شارك

ريمو

حاضر هقولك الكبسه

طبعا معزومين كلكم عليها تشرفوا بس ما فيناش من ضرب :lol:

الطريقه سهله جدا

لحمه ملبسه كندوز طبعا وتقطع قطع صغيرة

صلصه

طماطم

اهم حاجة البهارات عبارة عن

5 فصوص حباهان او هيل

5 قرنفل

شوية فلفل اسود حب

2 ورق لورى

نصف ملعقة لومى مطحون

الطريقه

2 بصله كبيرة تتقطع ترنشات رفيعه وتحطيها ف زيت حتى يصبح لونها دهبى ماءل للاحمرارثم نرفع البصل من الزيت

يضاف اللحم ويقلب حتى ياخد لون ف نفس الزيت السابق

يضاف 3 طماطم مقطعه مكعبات وربع كوب صلصله

يضاف كوب ماء

يضاف البهارات ما عدا الملح

تترك على نار هاديه حتى يستوى اللحم وممكن نزود ماؤ من وقت لاخر

رز بسمتى منقوع نص ساعه يضاف

ويوضع عيار الرز

تقليب

يترك على نار هاديه لغاااااااااااااااية ما يستوى

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااو

شاميين الريحة

سهيلة هانم :lol:

علم يا فندم و ينفذ ان شاء الله في اقرب فرصه لاني بحب الكبسة مررررررررررررررررة

و نفس السؤال ما هو اللومي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تم تعديل بواسطة remo
رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

بالمناسبة بقي لكي يا سيدتي الوصفة دي لكل عشاق القرنبيط

1- اسلقي القرنبيط و متنسيش تحطي عليه كومن عشان الريحة و طبعا شغلي الشفاط يا ههانم عشان ريحة القرنبيط مدمرة

2-تكوني مجهزة لحمة معصجة و انا بحب اعمل علبة كده و اخليها عندي في الفريزر بتنفع في حاجات كتير

3- حبة زبدة او زيت اقدحيهم ع النار و يكون عندك بصل اخضر مقطعاه ز كمان فلفل اخضر و لو فيه بقدونس او كزبرة خضرا حمري الزيت 3 دقايق.... و يا ريت نمسك الستوب واتش.......ههههههههه............حطي الخليط الاخضر ده ع الللحمة الفرومة

4- صينية بقي فرن رصي وردات القرنبيط........حطي تسبيكة و بعدين اللحمة المفرومة رقات رقات....

5- حطيهم في الفرن.......ارجعي للمنتدي.......تعالي ارغي شوية........و بعدين هتعرفي امتي استوت

دي بقي ممكن تقدميها مع رز أبيض او مع عيش

انا احيانا بضيف عليهم كوسة بس بتاخدلها تقلبتين كده مع البصل الاخضر و كمان لو جزر مبشور تبقي حكاية؟؟؟

جربوها و قولولي

بس خلاص

المرة الجاية هكلمكم عن الجمبري...........و ده حبي الاول و الأخير

بس خلاص

الله .صنيه قرنبيط باللحمه المفرومه . :lol:

دي من اكلاتي المفضله

والله فكرتيني بيها يا لماضه

انا هاجيب قرنبيط واعملها في اقرب وقت

بس انا ش باستعمل فيها بصل اخضر .باعصج اللحمه عادي واحط عليها وهيه بتتعصج صلصة طماطم

وبعدين اسلق القرنبيط واحطهم كلهم في صينيه في الفرن ......وااااااااااو.....توووووحفه

الورده دي علشانك يا لماضه :lol:

مني ليكي علشان فكرتيني بالاكله دي .والله كنت ناسياها

407086_10150519470631088_583296087_9114843_428326208_n.jpg
رابط هذا التعليق
شارك

ايه راْيكوا بقه في

صينيه كوسه بالباشاميل :lol:

الاول الكوسه تتنضف وتتقطع بالطول .مش بالعرض

تكوني مجهزه لحمه مفرومه معصجه وعليها معلقتين صلصه طماطم

ومجهزه باشاميل (اكيد ناس كتير بتعرف تعمله )لكن في طريقه سهله قوي لعمله

زي المهلبيه بالظبط .بنشا لكن حطي بدل السكر اللي في اللبن .ملح وفلفل ومعلقتين سمنه بلدي

ودوبي النشا في شوية لبن باردين وضيفي اللبن اللي بالنشا على اللبن التاني اللي على النار .وقلبي هايبقى باشاميل توحفه وكمان خفيف على المعده

نرجه بقه للكوسه

في طريقتين

1-ممكن بعد ما تقطعيها بالطول تقليها في سمنه

2- لو مش بتحبي الدسامه في الاكل يبقى اسلقيها في شويه ميه بملح وفلفل .وخلي بالك الكوسه بتتهري بسرعه .يعني اسقطيها في الميه اللي بتغلي وشيليها علطول ...ودي بتكون اخف كتير من المقليه في سمنه

نيجي بقه لصينيه الكوسه

صينيف فاضيه ادهنيها بسمنه .

صبي شوية باشاميل الاول في الصينيه وبعدين رصي طبقه من الكوسه على الباشاميل وحدات جنب بعض كده لحد ما تغطي طبقة الباشاميل

حطي طبقه اللحمه المفرومه بقه المتعصجه بالصلصه

رصي طبقه كوسه تانيه زي اللي في قاع الصينيه بس دي بقه فوق الكوسه

صبي باقي الباشاميل بعد طبقة الكوسه التانيه

باقي السمنه او الدهون اللي نزلت من تعصيج اللحمه رشي منها على سطح لصينيه من فوق بعد اخر طبقة باشاميل

ولو عندك بقسماط حطي شويه في منخل او مصفى صغيره ورشي رشه جريئه .قصدي خفيفه جدا جدا وزعيها بالمصفى او المنخل على وش الصينيه علشان يحمر

دخليها الفرن بقه :)

واااااااااااااااااااو

بس خلوا بالكم من صوابعكم :lol: ......بتتاكل بالعيش على فكره

جربوها ..وادعولي

407086_10150519470631088_583296087_9114843_428326208_n.jpg
رابط هذا التعليق
شارك

اللومى ف المعجم العربى معناة الليمون العمانى بيبقى لونه اسود وناشف كده

بس بيدى نكهه تحفه للكبسه

اذا اردت ان تعرف نعم اللة عليك............ اغمض عينيك.]

رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

يا سيدي.........ادوق و لا اغرف...؟؟؟

أنا شامة ريحة بطاطس باللحمة المفرومة يا سيدي

بالمناسبة بقي لكي يا سيدتي الوصفة دي لكل عشاق القرنبيط

1- اسلقي القرنبيط و متنسيش تحطي عليه كومن عشان الريحة و طبعا شغلي الشفاط يا ههانم عشان ريحة القرنبيط مدمرة

2-تكوني مجهزة لحمة معصجة و انا بحب اعمل علبة كده و اخليها عندي في الفريزر بتنفع في حاجات كتير

3- حبة زبدة او زيت اقدحيهم ع النار و يكون عندك بصل اخضر مقطعاه ز كمان فلفل اخضر و لو فيه بقدونس او كزبرة خضرا حمري الزيت 3 دقايق.... و يا ريت نمسك الستوب واتش.......ههههههههه............حطي الخليط الاخضر ده ع الللحمة الفرومة

4- صينية بقي فرن رصي وردات القرنبيط........حطي تسبيكة و بعدين اللحمة المفرومة رقات رقات....

5- حطيهم في الفرن.......ارجعي للمنتدي.......تعالي ارغي شوية........و بعدين هتعرفي امتي استوت

دي بقي ممكن تقدميها مع رز أبيض او مع عيش

انا احيانا بضيف عليهم كوسة بس بتاخدلها تقلبتين كده مع البصل الاخضر و كمان لو جزر مبشور تبقي حكاية؟؟؟

جربوها و قولولي

بس خلاص

المرة الجاية هكلمكم عن الجمبري...........و ده حبي الاول و الأخير

بس خلاص

أشكرك بشدة

أنا بمووووووووووووووووت في القرنبيط

:lol:

أعد شحن طاقتك

حدد وجهتك

و اطلق قواك

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
  • الموضوعات المشابهه

    • 0
      نبه د.مصطفى مدبولى إلى ضرورة الانتهاء من أعمال وتجهيزات المتحف المصرى الكبير وقال خلال زيارة للمتحف الأسبوع اعرض الصفحة
    • 0
      يعد موسم الدراما الرمضانى بمثابة نقطة الانطلاق عند الكثير من المواهب الشابة والتى تشق طريقها فى مجال التمثيلعرض المقال كاملاً
    • 0
      الهلع فى قلوب الناس.. والأوهام والقلق والمخاوف حاصرتهم..فى وقت وصل فيه عدد المصابين حول العالم100مليون إنسان عرض الصفحة
    • 0
      برغم كل الصعاب والعراقيل التي تواجة الثورة المصرية وتعرقل مسيرتها للنجاح الا انني اشعر دائما بالتفاؤل الكبير عندما انزل لشوارع مصر لاجري نقاشات وحوارات مطولة مع مختلف طوائف الشعب وفي جولة يومية للاحياء المصرية ... بدات باحياء العاصمة وستكتمل بجميع المحافظات. دائما ما نتابع على شاشات التلفزيون وعبر الاعلام المصري الفاسد والمسمم والمضلل للشعب المصري عن مدى تسفية الرأي العام وشغلة عن اهم الاولوليات وجذب انتباهة الى صغائر الامور والتي لا تستحق حلقات من النقاش مثلما يفعلون. وكثيرا من الشباب والمهتم
    • 16
      المركز الثقافي المصري بعت لي رسالة النهاردة للتنوية عن ندوة بعنوان مستقبل مصر .. يحضرها المرشح المحتمل للرئاسة دكتور عبد المنعم أبو الفتوح .. بالمركز الثقافي المصري بطريق المعذر امام فندق إنتركونتيننتال الساعة 7.30 م يوم الجمعة 6-1 انا بصراحة لو الحج عبدو كفته مرشح الرئاسة جاي .. برضوا هاحضر وأسمع وأشوف ... لاني لسه باكون رأي ووجهات نظر حول كل المرشحين ... لأني حاسس إن صوتي هو اللي هايفرق وأنها أمانة ربنا هايسألني عنها ... وكمان عشان دي هاتبقى لحظة فارقة في تاريخ مصر فلأول مرة في التاريخ يختار
×
×
  • أضف...