اذهب إلى المحتوى
إنشاء باب جديد بعنوان سد النهضة الإثيوبي لكل الموضوعات المتعلقة بسد النهضة ×

عمل بيتزا باللحمة المفرومة و الجبنة الموزاريلا


Recommended Posts

مكونات عمل بيتزا باللحمة المفرومة

     1 عجينة بيتزا مقاس 16 إنش
     1 أونصة زيت زيتون
     6 أونصات بيتزا سوشي
     5 أونصات من مزيج الجبن والبيتزا (80 بالمائة من جبن الموزاريلا منزوع الدسم جزئيًا ، 20 بالمائة جبن بارميزان) ، مبشور
     3 أونصات سجق إيطالي حار
     2 أونصة بيبروني
     2 أونصة لحم خنزير مقطع إلى شرائح
     2 أونصة من لحم الخنزير المقدد ، مفتت
     1 أونصة بيتزا من مزيج الجبن

تعليمات الوصفة بعد معرفة طريقة عمل عجينة العشر دقائق

     ادهن القشرة بزيت الزيتون قبل تجميع البيتزا مباشرة.
     تُوزّع صلصة 6 أونصات بالتساوي على القشرة.
     أعلى مع 5 أونصات من مزيج جبن البيتزا ، 3 أونصات من السجق الإيطالي ، 2 أونصة من الببروني ، 2 أونصة من لحم الخنزير ، 2 أونصة من قطع لحم الخنزير المقدد و 1 أونصة إضافية من مزيج جبن البيتزا.
     تُخبز بدون غطاء ، في مقلاة مدهونة قليلاً بالزيت ومغطاة بدقيق الذرة أو على شبكة بيتزا شبكية ، في فرن تقليدي مسخن مسبقًا على درجة حرارة 450 فهرنهايت لمدة 8 إلى 10 دقائق أو حتى يصبح لونها ذهبيًا وفاخرًا
     أخرجيها من الفرن وقطعيها إلى 8 أسافين.

رابط المشاركة
شارك

انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    لايوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة

  • محاورات مشابهه

    • [مجلة صباح الخير]هوس الجبنة البيضاء.. وأكلات زمن الوباء!!

      فى الأسابيع الأخيرة تزايد الطلب على الجبنة البيضاء بشكل جنونى فى أمريكا مما أدهش كل من يراقب مشهد الأكلات وال عرض الصفحة

      في مختارات من الصحف

    • مكرونة بالباشميل بيتزا....مكاريتزا ..

      احبائى. مش عارفة ايه اللى خلانى القى نظرة هنا تانى؟ مع ان محدش قاللى انه جرب حاجة من اللى قلته. بس انا برضه//تانى//حقولكم على حاجه خطيرة جدا جدا. مش عارفه اقوللكم اسمها ازاى؟ ححكى لكم الاول قصة اسمها...وبعدين اوصفهالكم. مرة ولادى طلبوا منى اعمل لهم صينيه مكرونة بالباشميل. وانا بعد ما عملتها وجيت فى الاخر ادخلها الفرن...رحت بصيت لها وقلت لنفسى...طيب مانا بدال ما اضع جبنه مبشورة على الوجه اتصرف وكان الوجه ده،عجينه البيتزا،واعامله نفس معاملة العجينه اى اضع طماطم وجبنه وزعتر وزيتون اسود.

      في المطبخ

    • أكله شو كتير مهضومة .. إسمها " جلاش باللحمة المفرومة "

      بمناسبة إفطار اليوم ( ربنا يتقبل منا ومنكم الصيام والقيام وصالح الاعمال ) والعيد بكره بقى واللحمه وكده النهاردة الشيف اللبناني الشهير س س س ( سي السيد سكرسيان ) هايقدم لكم طبق شو كتير حلوووو .. وشو كتير مهضوم وبسيط إسمه " جلاش باللحمة المفرومة " .. ما بأدري المصريين بيعرفوا يعني إيه جلاش ولا لأ ؟!! عامة .. ده شكل الطبق بعد ما خلصتوا أي حد ريقه هايجري ويهجم عالتلاجة ويشق ريقه بحاجه ويقول نسيت ... أنا مش مسئول المهم ... نبدأ بالمقادير - لفة جلاش ( تقريباً بتبقى نص كيلو ) - نصف ك

      في المطبخ

    • كان حواوشي بس اتحول الى بيتزا في ظروف غامضة

      السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ده اول موضوع ليا وان شاء الله مايكونش الاخير بناء على طلب الجماهير ( العزيزة فتفوته ) عندي كام صنف كده اغلبهم معجنات هاحاول انزلهم تباعا بالشرح التفصيلي والصور كلما امكن انا كنت هاعمل حواوشي وعجنت العجينة وكله تمام وببص لقيت مافيش لحمة مفرومة بس في سوسيس ففكرت اقلبها بيتزا والله المستعان المهم طبعا انا بجرب في مقدار صغير عشان لو .. احم احم .. يعني الواحد مايضمنش الظروف وكمان ايديا ضعيفة مش بقدر اعجن وبحط كله في العجانة والمفروض العجينة لازم تتلت كتير ف

      في المطبخ

    • قوارب الكوسة باللحمة المفرومة ..

      دى بمناسبة انى شفت موضوع يسأل عن الكوسة .. الكوسة تكون حجمها فى حدود 10 الى 12 سم طول وتكون تخينة ومكلبظة .. هنقطعها نصفين بالطول بعد التقشير لمن يهوى تقشير الكوسة (انا مش بأقشرها لأنه عشان أشتريها لازم تكون طازة أوى) .. ووضعتها فى ماء بيغلى وتخليها تغلى لمدة 5 دقايق .. بعدها نصفيها .. ونشيل القلب ونخليها عاملة زى القوارب .. وهنرصها متجاورة فى صينية وهنحمل القوارب باللحم المفروم المعصج اللى عملناه كما يلى هنعمل لها لحم مفروم معصج .. لحم مفروم مع فلفل أسود مع بصل مع عصير ليمون نع ملح مع عصي

      في المطبخ

×
×
  • أضف...