اذهب الي المحتوي
ArabHosters
عبير يونس

اكتشافات مطبخية

Recommended Posts

اطبخوا الفراخ على طول .. غسيلها يؤدى إلى تلوث المطبخ

ببكتيريا تسبب التسمم

سؤال مهم - هنا في مصر - من يجرؤ أن يطالب بطهي الدجاج أو اللحم دون أن يغسله مرة و إثنان و ثلاث. بل أيضا لابد أن تدعك الفراخ بالدقيق لكي تتخاص من الزفارة

زوجتي. رفضت مجرد الفكرة و بكل إباء و شمم

قولوا لي رأيكم و رأي زوجاتكم

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

سؤال مهم - هنا في مصر - من يجرؤ أن يطالب بطهي الدجاج أو اللحم دون أن يغسله مرة و إثنان و ثلاث. بل أيضا لابد أن تدعك الفراخ بالدقيق لكي تتخاص من الزفارة

زوجتي. رفضت مجرد الفكرة و بكل إباء و شمم

قولوا لي رأيكم و رأي زوجاتكم

يانغسلها يا نبطلها

هههه

قرأت كثيرا في بعض المواقع

ذات الأهتمامات الطبيه

خليط من المعلومات الصحيحه والمغلوطه

ربما توجه لدس السم بالعسل

لو ان هذه المعلومه صحيح

اذا لمابقي بائع دجاج واحد

علي قيد الصحه او الحياة

شخصيا اطهو ما يتبقي منها

بعد الغسيل

واذكر جيدا قول امي

الفراخ لازم تتغسل 7 مرات

ههههه

هنغسلها يعني هنغسلها ...

تم تعديل بواسطة باهى الطائر الحزين

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

سؤال مهم - هنا في مصر - من يجرؤ أن يطالب بطهي الدجاج أو اللحم دون أن يغسله مرة و إثنان و ثلاث. بل أيضا لابد أن تدعك الفراخ بالدقيق لكي تتخاص من الزفارة

زوجتي. رفضت مجرد الفكرة و بكل إباء و شمم

قولوا لي رأيكم و رأي زوجاتكم

أم محمد قالت لى لا ممكن ابدا

حتتغسل يعنى حتتغسل

:)

بس بما أن الكلمة الأخيرة فى البيت لى أنا

فأنا قلت لها : "ماشى .. تتغسل"

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

اتعزمت مره عند صديق تركي


الحقيقه هو مش صديقي قوي


علشان هما فيهم عنجهية الخلافه


وفي قرارة انفسهم بيعتبرونا عبيد


علاوه علي انهم معدومي الثقافه


لكن يؤدون عملهم بجد واتقان


زي ما تقول اتعدوا من الألمان


بحكم ان اكبر جاليا هناك التركيه


المهم بيننا عمل من الأخر ..


كنت فاكر اني هاكل محمر ومشمر


والرز معمر ، اوم جابلي ايه ؟


طبق رز ابيض وعليه من فوق


مبشور طماطم وبصل وفوقهم


علبة تونه قطع مصفاة الزيت


وبجوارهم مايونيز وبس خلاص !


الحقيقه كنت مشمئز وبين الحرج


والجوع والرغبه في التجربه اكلت



حقيق عجبني !!


اهئ اهئ


شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

عملية غسل الدجاج لازم نختلف فيها ..



اولا طريقتنا فى الذبح .. نحن نسمى و نكبر .. اى ممكن نكون هيأنا الحيوان نفسيا و استرخى ..



بكده يفقد الكثير اذا لم يكن كل الدماء ..



اى فقدت الدجاجة جزء كبير من الملوثات ..



فى اوربا طريقة الدبح مختلفة و لم اشأ ان اعرض فيديو لها .. لان الغيديوهات صعبة فيها توحش ..



و لذا هم يهتمون بعملية غسل الدجاج بصورة كبيرة و طبقا لمعايير جودة لا مثيل لها ..



و ايضا الحفظ مجمدة ..



لذا من المباح عندهم عدم الغسيل مرة اخرى بالمنزل .. و رغم يغسلونه ..



اما بمصر فلابد من غسيلها بالبيت ..



انا عن نفسى بسلخ كل الطيور و برمى الرقبة و الاجنحة و الدهون من اجل الهرمونات ..






شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

افتكاسة سريعة جداااا و سهلة جدااااا و لذيذة آخر حاجة

مكعبات بطاطس مع فلفل رومي مقطع حلقات و جزر مبشور نحطهم في مية بتغلي مع التوابل المفضلة

بالنسبة لي المفضلة هي الشطة و الكمون و مسحوق التوم و البصل

و شوية مكرونة أقلام صغيرة

و نسيبهم على النار و نغطيهم لحد البطاطس ما تتسلق و المكرونة حتبقى لدنة و بتشد

نشيلهم من على النار و نحطهم باللي باقي من ميتهم اللي اتسلقوا فيها مع هرس البطاطس

و اللي حتتهرس معانا بسهولة كبيرة في صينية فرن أو طبق بايريكس و حطيهم في الفرن

و بالهنا و الشفا

:)

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

زوار
اضف رد علي هذا الموضوع....

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • اضف...