اذهب الي المحتوي
إنشاء باب جديد بعنوان سد النهضة الإثيوبي لكل الموضوعات المتعلقة بسد النهضة ×

محار مكرونة سلمون خضار بارميزان


Recommended Posts

سمك سلمون .. بأنا بأستهل اعمله لأنه بالكتير بياخد 15 دقيقة ويكون جاهز للأكل مغ طعم رائع كل مرة

المرة دى متبل بعصير برتقال فريش مع عصير ليمونة مع ملح وفلفل لمدة 20 دقيقة

نضع قليل من الزبدة فى قلاية لا تلتصق (تيفال)

المحار متبل بملح وفلفل أسود وعصير ليمون

يوضع على نار قوية لمدة 3 دقائق فقط مع التقليب المستمر حتى ينضج بالكامل

الصلصة طماطم طاهزة أو المعلبة

الكاملة .. نحمر فصى ثوم ونضيف لهم الطماطم ثم الريحان الأخضر أو المجفف ونتبلها بالملح والفلفل الأسود وقليل من خل البلسمك

مع بعضا من الخضار وفلفل هالبينو حراق (بس النار بتاعته بتطلع من الودان)

المكرونة مسلوقة لمدة 7 دقائق

نخلط الجميع ونقلبه على النار لمدة دقيقتين ومع التقديم نضيف السلمون بعد نضجه (يحتاج فى الفرن حوالى 10 دقائق) مع الطبق نجمله بجنبة بارميزان مبشورة وهنا وعافية

4851953395_c6003a070c_b.jpg

رابط المشاركه
شارك
  • 10 years later...

انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • محاورات مشابهه

    • مكرونة بالباشميل بيتزا....مكاريتزا ..

      احبائى. مش عارفة ايه اللى خلانى القى نظرة هنا تانى؟ مع ان محدش قاللى انه جرب حاجة من اللى قلته. بس انا برضه//تانى//حقولكم على حاجه خطيرة جدا جدا. مش عارفه اقوللكم اسمها ازاى؟ ححكى لكم الاول قصة اسمها...وبعدين اوصفهالكم. مرة ولادى طلبوا منى اعمل لهم صينيه مكرونة بالباشميل. وانا بعد ما عملتها وجيت فى الاخر ادخلها الفرن...رحت بصيت لها وقلت لنفسى...طيب مانا بدال ما اضع جبنه مبشورة على الوجه اتصرف وكان الوجه ده،عجينه البيتزا،واعامله نفس معاملة العجينه اى اضع طماطم وجبنه وزعتر وزيتون اسود.

      في المطبخ

    • لازانيا يعني لازانيا مش مكرونة فرن

      طريقة عمل لازانيا ٣-٤ ملاعق زيت ٦ قطع لازانيا ٢ كوب بيشمل ربع كوب أو أكتر حسب الطلب من الزيت بصلة متوسطة مبشورة فص ثوم مهروس جزرة متوسطة مبشورة حزمة كرفس بلدى أو عود كرفس أفرنجى مهروس ٢ ملعقة زبدة طبق مشروم منظف و مقطع شرائح ربع كيلو لحم مفروم نصف ملعقة زعتر ( اوريجانو) نصف ملعقة بردقوش (مارجورام) نصف ملعقة عترة(باسيل) ملح و فلفل أسود حسب الطلب نصف كيلو طماطم مسلوقة خمس الى عشر دقائق و مقشرة و مقطعة صغيرة ٣ ملاعق صلصة طماطم ٣ ملاعق كريمة طهي نصف كوب جبنة

      في المطبخ

    • ده جيش مكرونة يا منى !!

      من ضمن حملة البرادعى على الجيش وفى لقاء له مع منى الشاذلى وصف الجيش المصرى بأنه "جيش مكرونة" بنفس منطقك يابوب فالجيش الأمريكى "جيش بيتزا" الجيش الأميركي يخترع بيتزا تظل طازجة لـ3 سنوات الأحد 16 ربيع الثاني 1435هـ - 16 فبراير 2014م لندن - العربية.نت تمكن علماء تابعون للجيش الأميركي من اختراع بيتزا، يمكن أن تظل طازجة لثلاث سنوات أو أكثر دون أن تتلف، وذلك حتى يتمكن الجنود الأميركيون من اصطحابها معهم خلال المهمات الطويلة وتناولها دون الحاجة إلى تسخينها أو إعادة طبخها وإنتاجها.

      في موضوعات جادة

    • جيش مكرونة .. جيش سعاد .. جيش نوال

      العبارات المذكورة فى العنوان يستعملها الخبثاء للإساءة للجيش المصرى فيردد الببغاوات من جيل "السخرية اللا إرادية" ويهتفون فى لقاء مع منى الشاذلى وصف البرادعى الجيش المصرى بأنه "جيش مكرونة" وذلك عندما كان يطالب بنشر ميزانية الجيش ومناقشتها أمام مجلس الشعب أيامها قال "ده جيش مكرونة يا منى .. هى دى شغلة الجيش ؟ .. إنه يعمل مكرونة ؟" فيردد الببغاوات المرضى بداء "السخرية اللا إرادية" ويهتفون وربما لا يعرف الكثيرون عن تسمية جيش سعاد .. أو جيش سعاد حسنى فقد كان قائد المنطقة الشمالية العسكرية

      في تاريخ مصر

    • سلمون .. زبيب ..

      السلمون الذى أصبح من وجباتى التقليدية شريحتين سلمون تنقعان فى عصير برتقال وعصير ليمون لمدة حوالى ساعة ثم تدهن زبدة وتدخل فرن حار مسبقا لمدة حوالى 20 دقيقة عصير البرتقال الذى نقعنا فيه السمك نضعه على النار مع قطعة زبد صغيرة ونضيف له الزبيب .. حتى يكون سميكا قليلا نضيفه للسلمون ونعيده للفرن مدة ثلاث دقائق أخرى ونخرجه بالهنا والعافية الفلفل متبل بخل وليمون وملح وفلفل أسود وزيت زيتون ويدخل الفرن لمدة خمس دقائق مستقل يقلب خلالها مرة واحدة

      في المطبخ

×
×
  • اضف...