إنتقال للمحتوى


ديلى آرابيا
صورة
- - - - -

زيارة الوالدة


  • من فضلك قم بتسجيل الدخول للرد
7 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 مهندس عمرو

مهندس عمرو

    Full Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 161 مشاركة
    • مدة التواجد: 2d 5h 1m 5s

تاريخ المشاركة 25 أبريل 2011 - 10:06 م

اخوتي الكرام انا بصدد السفر للسعودية انشاء الله قريبا وكنت انوي اني بعد ان استخرج الاقامه انشاء الله اني اعمل زياره لوالدتي في الفتره القادمه فياترى ايه الورق المطلوب يكون معايا بالخصوص عشان اعملها تاشيرة زياره وايه الورق الي في المقابل يكون معاها في مصر وايه الاختام والتصديقات المطلوبه على كل ورقه وياترى هل هما بيطلبو حاجه تثبت انها والدتي يعني مثلا شهاده ميلادي ولو الاجابه بنعم ايه التصديقات الي عليها .....ثانيا هيا لما تيجي تاشيرة زياره هل هعرف احججها بسهوله هو انا هكون في الرياض انشاء الله ولا فيها مشكله ياريت تفيدوني بالتفاصيل افادكم الله .

#2 samehmagdy

samehmagdy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 296 مشاركة
    • مدة التواجد: 13d 19h 38m 57s

تاريخ المشاركة 26 أبريل 2011 - 12:05 م

اخى الكريم
انا مش فى السعوديه انا فى الكويت بس اللى اعرفه ان الاجراءات واحده وعملت زياره لوالدتى قبل كده وكان كل المطلوب جواز السفر بتاع والدتى مع جواز سفرى مع البطاقه المدنيه ولو معاك شهاده ميلاد حديثه (الكمبيوتر) يبقى افضل ويبقى كده معاك كل الاوراق المطلوبه

والموضوع عندنا بيخلص فى نفس اليوم

بالنسبه لمصر فمفيش اى اجراءت بتتعمل فى مصر خالص لانك بتبعتلهاصوره الزياره وهى بتطبعها وبستافر بيها وانت بتستناها فى المطار بالنسخه الاصليه من الزياره



#3 مهندس عمرو

مهندس عمرو

    Full Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 161 مشاركة
    • مدة التواجد: 2d 5h 1m 5s

تاريخ المشاركة 26 أبريل 2011 - 01:35 م

اخى الكريم
انا مش فى السعوديه انا فى الكويت بس اللى اعرفه ان الاجراءات واحده وعملت زياره لوالدتى قبل كده وكان كل المطلوب جواز السفر بتاع والدتى مع جواز سفرى مع البطاقه المدنيه ولو معاك شهاده ميلاد حديثه (الكمبيوتر) يبقى افضل ويبقى كده معاك كل الاوراق المطلوبه

والموضوع عندنا بيخلص فى نفس اليوم

بالنسبه لمصر فمفيش اى اجراءت بتتعمل فى مصر خالص لانك بتبعتلهاصوره الزياره وهى بتطبعها وبستافر بيها وانت بتستناها فى المطار بالنسخه الاصليه من الزياره

اشكرك اخي الحبيب وربنا يكرمك على الرد بس السؤال هوا شهاده الكمبيوتر لازم اختمها من الخارجيه والقنصليه ولا خارجية بس .... وياريت كمان لو في حد من السعودية يؤكد على كلام اخونا الحبيب بالكويت

#4 Mohamed Badry

Mohamed Badry

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 77 مشاركة
    • مدة التواجد: 1d 8h 52m 38s
  • النوع:ذكر
  • المكان:El Dammam,KSA

تاريخ المشاركة 27 أبريل 2011 - 09:49 ص


اخى الكريم
انا مش فى السعوديه انا فى الكويت بس اللى اعرفه ان الاجراءات واحده وعملت زياره لوالدتى قبل كده وكان كل المطلوب جواز السفر بتاع والدتى مع جواز سفرى مع البطاقه المدنيه ولو معاك شهاده ميلاد حديثه (الكمبيوتر) يبقى افضل ويبقى كده معاك كل الاوراق المطلوبه

والموضوع عندنا بيخلص فى نفس اليوم

بالنسبه لمصر فمفيش اى اجراءت بتتعمل فى مصر خالص لانك بتبعتلهاصوره الزياره وهى بتطبعها وبستافر بيها وانت بتستناها فى المطار بالنسخه الاصليه من الزياره

اشكرك اخي الحبيب وربنا يكرمك على الرد بس السؤال هوا شهاده الكمبيوتر لازم اختمها من الخارجيه والقنصليه ولا خارجية بس .... وياريت كمان لو في حد من السعودية يؤكد على كلام اخونا الحبيب بالكويت

بص يا بشمهندس عمرو
انت بتعمل الزيارة من على اللينك دى
https://visa.mofa.go..._FamilyVisa.asp
و بتاخد رقم الزيارة و بتابع النتيجة من على اللينك دى برقم الزيارة و الاقامة بتاعتك
https://visa.mofa.go...mFamilyVisa.asp
و غالبا فى أول مرة هيطلبوا منك مراجعة وزارة الخارجية بأصل الاقامة و صورة منها
و بترجع تتابع على اللينك اللى فات تانى و انشاء فى خلال أيام قليلة تلاقى تأشيرة الزيارة ظهرت تقوم بعتها لست الحبايب تطبعها و تروح بيها مكتب السفريات

الأوارق المطلوبة فى مصر :
  • صورة تأشيرة الزيارة
  • جواز سفر الوالدة
  • شهادة ميلادك لاثبات انها والدتك(بدون توثيقات ولا حاجة)
  • صورة من اقامتك
  • تذكرة ذهاب و عودة

و بتدفع من 500 الى 600 جنية
و بعد يوم و لا اتنين بتأخد الجواز و عليه التأشيرة
و ابقى طمنا لما توصلك بالسلامة

وطني لو شُغلت بالخُلدِ عنه… نازعتني إليه بالخُلدِ نفسي


#5 ahmedraslan

ahmedraslan

    Full Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 117 مشاركة
    • مدة التواجد: 1d 6h 20m 43s
  • النوع:ذكر
  • الإهتمامات:للتواصل بخصوص انهاء المعاملات بالقنصليه السعودية
    01271729185

تاريخ المشاركة 29 أبريل 2011 - 08:13 م

السلام عليكم

ان شاء الله توصل بالسلامة

بعد اجراء الاقامة بالمملكة يحق لك طلب زيارة عائلية للوالدة

تقوم بعمل طلب الزيارة من مكتب خدمات وتعقيب . وبعد الموافقه علي طلب الزيارة تقوم بارسالها الي مصر وعلي تكون الاوراق المطلوبة هي :

# صورة تأشيرة الزيارة
# جواز سفر الوالدة
# صورة شهادة ميلادك بدون تصديق
# صورة شخصية للوالدة خلفية بيضاء
# ورقة النت ( نقوم باستخراجها في الشركة )
== مدة استخراج التأشيرة 24 ساعة
== تكلفة التأشيرة اجعلها عند الاتصال حتي لا يكون دعاية .

0171729185 egyptiancvs@gmail.com

#6 اكون او لا اكون

اكون او لا اكون

    Full Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 156 مشاركة
    • مدة التواجد: 4d 22h 15m 9s
  • النوع:ذكر

تاريخ المشاركة 07 يونيو 2011 - 07:19 م

لو سمحتوا اية هي مدة صلاحية التاشيرة من تاريخ صدورها لوقت وضعها علي الجواز وشكرا جدا
ين

#7 AbkaReno

AbkaReno

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 352 مشاركة
    • مدة التواجد: 25d 2h 3m 4s
  • النوع:ذكر
  • المكان:الريــاض
  • الإهتمامات:ITA -Mac + iPhone Support

تاريخ المشاركة 08 يونيو 2011 - 07:22 ص

3 شهور

http://almahmoud.me


#8 ShaimaaOthman

ShaimaaOthman

    new Member

  • Members
  • Pip
  • 3 مشاركة
    • مدة التواجد: 41m 10s

تاريخ المشاركة 09 يونيو 2011 - 05:19 ص

ان شا ءالله تقدر تجيب والدتك بالسلامة

بس انا ليا سؤال هو صلاحية تاشيرة الزيارة بتكون قد اية هل هى فعلا 90 يوم

والزيارة عشان الحج بتتم فعلافى شهر شعبان وبتقفل امتى




0 عضو (أعضاء) يشاهدون هذا الموضوع

0 الأعضاء, 0 الزوار, 0 مجهولين


زار هذا الموضوع 54 عضو


    , , , , , , , , AbkaReno, aboueyad alex, adelemam, ahmedmoharram, ahmedraslan, aimen, alikhedr, ALMOSAFER, amgadibrahim, cobraspower, drmohameda, egyptawy, elrasy, elshafey, eslam rashed, full moon, Handasah, herohero, Mahmoud Youssef, Melhakim, Mohamed Badry, mohamednabil, moshtaak, mustafa, ozoozo, saleh hasan, samehmagdy, ShaimaaOthman, Sherifmt, solimady, wamer, zima zima, أبو عبيدة الوراقي, أم مروان, أمل حياتي, اكون او لا اكون, الغريب, المهندس تك, ام اسراء, خالد شحاته, عنبو, لونا, محمد عصام, مروان, مهندس عمرو, وحيد محمود